sewa Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Mám menší problém.Když hraju assassins creed cca 20 minut tak mi zčerná monitor(samsung t220 HD) a musím pc restartovat HW požadavky mám odpovídající (E8400 core 2 duo 3.00GHz, 3.25Gb ram a grafickou kartu ATI HD 4800 512Mb).při hraní dosahuje aktivita GPU okolo 85% a teplota 80°C nevíte čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Přehřívání PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 a nevíš co s tím mám udělat?na grafice mám pasivní chladič a stejně strašně topí tak nevim co s tím mám dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 zkus dát pc od topení (pokud je v blízkosti) a sundat postraní kryty a jestli to spadne i tak tak se to přehřívá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.