proky92 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2010 Jakou koncovku mam koupit?Já vim ,že je to blbá otázka ale nechci koupit něco co pak nebduu potřebovat:? Citovat
0 tekken90 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2010 Co zkusit koupit Scart kabel pro Xbox? Ten je dokonce v základním balení, pokud vím Citovat
0 eRik Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2010 ixo propojíš přes komponentní kabel, kterej je v balení do scartu... je tam koncovka na scart... hloupější otázku jsem neviděl zatim... EDIT:// Tekkene ty hajzle rychlej, já věděl, že nemám váhat :lol: Pardon, myslel jsem samosebou tento, já jen nevěděl, jak to nazvat, ale myslím, že zmysol to malo stejný :) Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Březen 7, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 7, 2010 erik , komponentni se k xboxu uz nedava , pouze kompozitni + redukce na scart. Citovat
Otázka
proky92
Jakou koncovku mam koupit?Já vim ,že je to blbá otázka ale nechci koupit něco co pak nebduu potřebovat:?
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.