Bunny1468622758 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Čus lidi, jakou loveckou hru by jste mi doporučili? Hledám nějakou fakt kvalitní, reálnou s dobrou grafikou atd... Nevíte o nějaký? ZA dobrý tipy budu dávat THX, předem dík...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawer64 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Hunting Unlimited (jaký koli ročník), Cabelas (jaký koli díl) tohle sou fakt jedny z nejkvalitnějších loveckých her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Jaký je nejnovější díl od Cabelas? Vim, že je toho spousta, ruzné díly s ruznýma názvama, ale já chci z nich prostě ten nejnovější... Ví někdo jaký to je? EDIT: tak jsem si stáhl Cabela`s Outdoor Adventures a chtěl bych se zeptat, je na tuhle hru čeština? Popřípadě kde jí stáhnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Nebo si stáhni The Hunter,nebo jen Hunter, instalátor nemá moc,zadara to máš jako na vyskoušení,ale i jen to na vyskoušení je mazec!!! Herní plocha jak kr*** a grafika suprová,Cabelas a Hunting Unlimited mám taky ale na tohle se to nemůže rovnat,samozřejmě že když časem budeš chtít lepší zbraně mapy apod musíš si zaplatit,ale i na skoušku to stojí zato.Je to opravdu realistický Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 taky bych doporučoval Huntera jede na enginu Just Cause 2 takže dobrá grafika zaručena ... a dojmy z hraní máš tady na tiscali games :) http://games.tiscali.cz/reviews/the-hunter-dojmy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Cabela's Legendary Adventures - nejlepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Cabela's Legendary Adventures - nejlepší :) Myslel jsem, že Cabela's Legendary Adventures je jen na PSP... Jinak na PSP jsem to už dohrál... A toho the hunter mám, už jsem tu na něj založil i téma. Hra je to výborná, ale platit za ní rozhodně nechci! ještě když tam je jenom 5 zvířat... JInak, kde mám vzít v The hunter mise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Záleží na tom, co chceš lovit, jestli slepice, tak jedině "MOORHUHN" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.