sewa Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Půjdou mi Custom témata na psp 3004 5.03 Gen-C? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Půjdou... stačí tahat témata a CXMB pro 5.03... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 tekken90 napsal: Půjdou... stačí tahat témata a CXMB pro 5.03... A co mám dělat pro to,aby vše fungovalo?(nechci si psp bricknout a nekde jsem tady četl že se to může při manipulací s tématy stát) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 9, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Aktivovat plugin ... v tutorialech to tušim je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 jo,ale jen pro CFW M33 a 5.50 gen (díval jsem se do tématu Seznam tutorialu pro psp).Moc se v tom nevyznám a tak nevím jestli se to dělá stejně u 5.03 gen-C stejně jako u 5.50 nebo nějak jinak Mohli by jste mi nekdo poslat odkaz na téma kde je návod na Gen C?(ty témata) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Tady jeden návod je http://console-forum.net/showthread.php?t=58144 ale mrknul bych asi na dl.qj.net, jestli tam není novější verze přímo pro C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.