Killer22 Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 Zdravicko vsem... sosnul jsem si hru Warcraft 2 The Dark Saga (Rip z PSX) a pri nacitani to vyhodi do menu s chybou 800..... (ted nevim presne)... Mam FW 3.40OE-A takze nevim v cem by mohl byt pripadny bug... Hazel jsme to jak do slozky GAME150 tak do GAME340 a nic... Nazev rls je: PSP - PSX WarCraft II The Dark Saga[MULTI5][WwW.GamesTorrents.CoM] Pls poradte...DEKUJIIIII :) I'll be back... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 musíš to dávat do game :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Killer22 Odesláno Červen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 Myslis ze pomuze??? je to zabaleny a uvnitr je jenom jedna slozka a to SLUS00480 a v ni sou 3 zdrojovy soubory... Testnu... kazdopadne diky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 Myslis ze pomuze??? je to zabaleny a uvnitr je jenom jedna slozka a to SLUS00480 a v ni sou 3 zdrojovy soubory... Testnu... kazdopadne diky... určitě pomůže protože PSX hry se dávaj do GAME :D..dej tam celou složku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Killer22 Odesláno Červen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 Hej kamo tak Ti DIIIIIIKY MOOOOOOOC!!!!!!!! Uz jsem od Tebe cetl vic prispevku a jsi borec!!!! I'll be back... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 Hej kamo tak Ti DIIIIIIKY MOOOOOOOC!!!!!!!!Uz jsem od Tebe cetl vic prispevku a jsi borec!!!! I'll be back... ;) heh díky :D...ale nemyslim že bych toho veděl víc než ostatní členové fora :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 OT: ale tak nech se pochvalit teku ne??zaslouzis si to ;):thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stiefell Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 OT: ale tak nech se pochvalit teku ne??zaslouzis si to ;):thumbup: SOUHLASIM! Tekken je nejlepší na tomdle fóře (krom mě samozřejmě :D ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 taky chvalim tekkena ale tohle vim i ja kam dat psx hry :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Killer22
Zdravicko vsem... sosnul jsem si hru Warcraft 2 The Dark Saga (Rip z PSX) a pri nacitani to vyhodi do menu s chybou 800..... (ted nevim presne)...
Mam FW 3.40OE-A takze nevim v cem by mohl byt pripadny bug...
Hazel jsme to jak do slozky GAME150 tak do GAME340 a nic...
Nazev rls je: PSP - PSX WarCraft II The Dark Saga[MULTI5][WwW.GamesTorrents.CoM]
Pls poradte...DEKUJIIIII :)
I'll be back... ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts