zhmk Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Jaký parametry byste mi doporučili, když chci kvalitní ale zároveň ne moc velký video? Konvertuju v "PSP Video Converter" Např: nakonvertoval sem film 1,5 h na 594 MB kvalita je sice dobrá ale příde mi to docela velký, kde by se to dalo zkrouhnout abych se dostal aspoň vo ňáký ty MB dolu? Takhle sem to měl nastavený: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 bitrate dej na 320.. to staci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 kdyztak tady je postup jak to delam ja.. pripada mi to docela dobrej pomer kvalita/velikost: pouzivam Xvid4psp 4.1.0.9 http://dl.qj.net/XviD4PSP-v4.109-final-PSP-Tools-Utilities-(on-PC)/pg/12/fid/13370/catid/193 (novejsi jsou v urcitym ohledu horsi - kdyz nastavis max rozliseni, tak ti to hodi do formatu kterej neprehraje FW mensi nez 3.30) - pak nastavim format "MP4 PSP 480" - v presets dam codec - "3-pass ultra" - ve video dam bitrate "320" (treba u anime to staci, u hranych filmu nekdy zvysim) - v audio nastavim bitrate "88" (myslim ze to staci) a pak normalize treba "120%" cimz zvysim hlasitost, ktera u nekterych filmu je fakt slaba - v resize dam "aspect fix" - v druhe zalozce "Advanced" jen zkontroluju zdali jsou titulky nacteny myslim ze to je super soft, ale koduje to trochu pomaleji, kvalita obrazu je ale pak uzasna (nebo ason slusna) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhmk Odesláno Červen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 Díky za rady zkusim to ňák tak nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 zkoušel sem konvertovat v programu XviD4PSP a 1,5 hodinový film sem měl na 380 MB a to sem měl video 512 kb/s a audio 92 kb/s. kdybys skusil i menší bitrage u videa tak by to mělo třeba kolem 200 mb je to good program...Doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diamonddawe Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 XviD4PSP je dobrej ale trvá to věčnost a zdá se mi pohyb filmu umělej ne realnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.