Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jaký parametry byste mi doporučili, když chci kvalitní ale zároveň ne moc velký video? Konvertuju v "PSP Video Converter"

Např: nakonvertoval sem film 1,5 h na 594 MB kvalita je sice dobrá ale příde mi to docela velký, kde by se to dalo zkrouhnout abych se dostal aspoň vo ňáký ty MB dolu?

Takhle sem to měl nastavený:

pspconv.jpg

Posted

kdyztak tady je postup jak to delam ja.. pripada mi to docela dobrej pomer kvalita/velikost:

pouzivam Xvid4psp 4.1.0.9 http://dl.qj.net/XviD4PSP-v4.109-final-PSP-Tools-Utilities-(on-PC)/pg/12/fid/13370/catid/193

(novejsi jsou v urcitym ohledu horsi - kdyz nastavis max rozliseni, tak ti to hodi do formatu kterej neprehraje FW mensi nez 3.30)

- pak nastavim format "MP4 PSP 480"

- v presets dam codec - "3-pass ultra"

- ve video dam bitrate "320" (treba u anime to staci, u hranych filmu nekdy zvysim)

- v audio nastavim bitrate "88" (myslim ze to staci) a pak normalize treba "120%" cimz zvysim hlasitost, ktera u nekterych filmu je fakt slaba

- v resize dam "aspect fix"

- v druhe zalozce "Advanced" jen zkontroluju zdali jsou titulky nacteny

myslim ze to je super soft, ale koduje to trochu pomaleji, kvalita obrazu je ale pak uzasna (nebo ason slusna)