Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

DARKSIDERS vs. DANTE'S INFERNO


LSN

Recommended Posts

Muze mi nekdo vysvetli rozdil mezi DARKSIDERS a DANTE'S INFERNO icon_question.gificon_idea.gif

Ty hry jsou uplne stejne :cheesygrin: a peklo nepovazuju za rozdil :D

Pokud vím, tak Darksiders se odehrává v otevřeném světě (třeba jako GTA) a Dante's Inferno je linearní -> "žádná" volnost pohybu (např. God of War). Ale nejsem si úplně jistý, takže to ber, prosím, s rezervou a kdyžtk mě opravte ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rosta: Ano, máš pravdu, ale není to jako GTA IV. Volný svět tam máš, neomezené možnosti nikoliv. Tvá volnost spočívá v tom, že se můžeš kdykoliv vrátit do předchozích světů, nebo si vybrat, kterého bosse sejmeš jako dalšího. Více možností není ;).

Mimochodem, za mě bych doporučoval dante's inferno. Darksiders mě vůbec nebavil (ani trošku, taky měl menší hodnocení na IGN, pokud vím), byly tam pořád stejné typy monster, pořád jsi tam dělal to samé (málokdy inovativní), prostě pořád dokolečka.

Neříkám, že Dante's inferno nabízí miliony a miliony nepřátel, to ne. Je tam sice více druhů nepřátel, ale extrémně hodně jich taky nebude. Spíše jsi tam nedělal pořád dokolečka to samé a hlavně, prostředí se drasticky měnilo s tím, do jakého kruhu pekla jsi šel. Pokud umíš trošku anglicky a rozumíš, rozhodně bych šel radši do Dante's inferno, které mě prostě bavilo o dost více. Nejvíce mě bavila bayonetta, ale ta je na PS3 prý dost zpackaná, takže z téhle trojky by na PS3 vyhrálo asi právě Dante's Inferno (samozřejmě GoW 3, to pro vás bude jiné kafíčko imho)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dante's Inferno je rozhodně větší a lepší, intenzivní zábava, je to takové pompéznější, mnohem lepší grafika i příběh...hry jsou skoro nesrovnatelné v kvalitách. Můj názor!

Jak může být Dantes Inferno větší ? Ale je to tvůj názor.

Mě připadá že je DarkSiders lepší , je originálnější ( budeš mít svýho koně a ke konci puzzly alá Portal ) pestřejší , zábavnější a větší .... :cheesygrin:

Můj názor .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic proti, ale každý má rád prostě to svoje. Mě osobně se líbí obě hry i když Darksiders mě připadá o něco málo složitější než Dante. Danteho jsem přehrál v pohodě kdežto Dark mě semo tamo dělá trochu potíže a co se týče grafiky bych řekl, že je skoro stejná alespoň teda na XBOX360. Takže určitě stojí za to alespoň to zkusit a uvidí se která hra více chytí :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám obě (na Xbox) hrál jsem prvně DarkSiders hrál vypl pak zase hrál a vypl prostě mě to nechytlo že bych to hrál pořád dál kdežto to Dante jo (jasně někde jsem se zasek a když to půl hodiny nejde tak to taky vypnu), ale prostě me Dante chytnul víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

No podle me je teda Dante's Inferno uplna kopie GOW 3 ... Darksiders je i o tom trochu zapojit mozek, neni to uplne takova rubacka jako DI nebo GOD3. Kde clovek jde jen dopredu a macka zasebou co nejrychleji tlacitka. Samozrejme tim nechci DI nijak schazovat, obe hry maji hodne co do sebe i kdyz prave ve srovnani DI a GOW3 mi prisel GOW3 takovej vic "plastickej" ... DI je takovej ja nevim "vychrtlej" ... hh :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu