PauL cZ Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 Zdravím mám pár dotazů zeptám se v jednom topicu Jak se dá na x-box360 nahrát hudba+flmy?musí být flash? Jaká je pravděpodobnost že na x box360 live dostanu ban? odkud se daj nejlevněji objednat "nové" hry?odkaz.!.! jaké jsou podle vás nejlepší hry na x box360? Citovat
0 PauL cZ Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 13, 2010 Zdravím mám jen jeden jednoduchý dotaz xbox 360 elite se prodává i stará verze nebo jenom jasper? Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2010 V tuhle chvíli už můžeš narazit jenom na Jasper ... mrknu do tutošů, je tam návod jak revize rozpoznat :) Citovat
0 PauL cZ Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 13, 2010 Ok díky já jen že chci xbox 360 elite (jasper) k ssvátku nebo k narozkám a vybýrá ho můj táta a on ho nepozná takže jenom jeslti nemůže narazit někde na folcon verzi Citovat
0 Dunky Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2010 hmmm myslím,že dneska už ne maximálně tak někde na aukru nebo v bazarech,ale jinak by se mněli prodávat už jen Jasper Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=49926 Citovat
0 PauL cZ Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 13, 2010 jj díky toto sem už viděl já jen v obchodech už se falcon neprodává můžu být v pohodě teda jo? Citovat
0 Dunky Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2010 Já myslím,že ANO. A stejně Falcon není nic hrozného vždť je to už málo poruchový a zase JASPER je jen o trošku méně. Citovat
0 trezzor Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2010 Já myslím,že ANO.A stejně Falcon není nic hrozného vždť je to už málo poruchový Ja by som to netvrdil. Citovat
0 PauL cZ Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 13, 2010 přesně jasper je o mnohem lepší co jsem slyšel falcon velké problémy :-( Citovat
0 leadercz Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2010 Omg přečti si co nejvíc tutů co tady najdeš ... takovýhle otázky jsem ještě neviděl :D Jo a ber to tak že se ti Xko může po*rat kdykoliv, je to přece hodně poruchová konzole ale to už asi víš Citovat
0 trezzor Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2010 Omg přečti si co nejvíc tutů co tady najdeš ... takovýhle otázky jsem ještě neviděl :D Jo a ber to tak že se ti Xko může po*rat kdykoliv, je to přece hodně poruchová konzole ale to už asi víš Jasper taky poruchovy ani zdaleka nie je, ako je poruchovy Falcon! Citovat
0 leadercz Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2010 Jasper taky poruchovy ani zdaleka nie je, ako je poruchovy Falcon! Však já netvrdím opak ! Pokud to tak vyznělo tak se omlouvám, ale Xbox jako takový je celkem dost poruchový i když je pravda že jde stále s kvalitou nahoru ! Citovat
0 trezzor Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2010 Však já netvrdím opak ! Pokud to tak vyznělo tak se omlouvám, ale Xbox jako takový je celkem dost poruchový i když je pravda že jde stále s kvalitou nahoru ! Aj Jasper je uz vyse roka na scene, a ja som este nezaregistroval na forach, zeby ho niekto reklamoval kvoli E74, RRoD. Falcony sa reklamuju jedna radost :D Citovat
Otázka
PauL cZ
Zdravím mám pár dotazů zeptám se v jednom topicu
Jak se dá na x-box360 nahrát hudba+flmy?musí být flash?
Jaká je pravděpodobnost že na x box360 live dostanu ban?
odkud se daj nejlevněji objednat "nové" hry?odkaz.!.!
jaké jsou podle vás nejlepší hry na x box360?
38 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.