RE75PECT Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Zdravím forum ohledně psp v tomhle směru jsem uplná lama tak se ptám vás profesionálu co si myslíte o tomhle: http://aukro.cz/item947261018_psp_portable_slim_s_prislusenstvim_5_her.html#gallery VZÍT či ne mě se osobně dost zalíbilo flash už mám dohodnutej od kamaráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raiton09 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 poptej se ho na verzi fw to musí vědět a pročti si pak topic pro začátečníky ale pokud je rok výroby 2003 tak by to mělo jít flešnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Zeptej se prodejce jake je na psp fw... edit: Raiton09 byl první :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radus Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Vzít či nevzít to je přece jen na tobě jestli na to máš finance... Flash samozřejmně půjde. Jen taková poznámka prodávající o tom ví také prd a moc mu to nepálí PSP PORTABLE SLIM nově zakoupený v Británii v roce 2008. Rok výroby 2003 2003 se jedná o označení (viz. topic pro začátečníky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mayfish Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Hele neber to... radsi si dojdi do nejakeho bazaru tam si muzes vse vyzkouset a cena je stejna jen bez her a ty si stejne muzes stahovat.... toto je podle mne velky risk ,preci jenom 3500 neni cena rohliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raiton09 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 jinak pokud výš že to de flešnout tak to kup ty hry dyžtak prodáš cena je dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 kasli na to..., jestli chces sezenu ti psp 2000 z plnym flashem... dyztak mi pis pm, ale tenhle prodejce si tam muze napsat co chce, napise treba moznost hrat hry z netu ale psp ti prijde domu s new ta, a fw 6.20 a z psp mas tezitko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raiton09 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 to emoss jako nevím jaký by měl důvod věřit zrovna tobě z jakého důvodu si důvěryhodnější já mám psp za aukra a vše bez problémů můj názor je aby to koupil pokud je tam fw na fleš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Radši se podívej tady do PSP bazaru-prodám, tam máš dost nabídek a za podobný ceny. Nebo se mrkni TADY na Radusovo bazar, taky prodává několik PSPček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 to emoss jako nevím jaký by měl důvod věřit zrovna tobě z jakého důvodu si důvěryhodnější já mám psp za aukra a vše bez problémů můj názor je aby to koupil pokud je tam fw na fleš hele, byl to jen navrh> ale asi takhle> mam doma psp 2004 s new ta ofw 6.20, jsem v psp trosku zbehlej takze vim, ze tohle psp ma polovicni cenu... co s tim? na hry nemam kese a stahnuty nejdou, no dam to na aukro, vyfotim kamosovo psp s mensim fw( zamenu ta si nemuzu dovolit, nechci abby me prece aukro zalovalo ) takze dam foto psp s fw 5.03, pekne necham vydrazit a nakej chudak to za 4k koupi a doma po prevzeni baliku akorat vysedivy... uvedom si ze takhle to ty lidi delaj> TOHLE BYL PRIKLAD? samozdrejme tohle byhc nikdy neudelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mayfish Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Hele kup to na presto cs...je to bazar ale na psp (bazarove) mi dali zaruku + hru zdarma (ale to jen kvuli tomu ze tam casto nakupuju) prijemne chovani a dobra cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RE75PECT
Zdravím forum ohledně psp v tomhle směru jsem uplná lama tak se ptám vás profesionálu co si myslíte o tomhle:
http://aukro.cz/item947261018_psp_portable_slim_s_prislusenstvim_5_her.html#gallery
VZÍT či ne mě se osobně dost zalíbilo flash už mám dohodnutej od kamaráda.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.