ScateR Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 kde jsou nejrealnejsi a nejlepe udelane drifty shanim nejakou dobrou hru ale Rychle a zbesile:TD a NFS shift to neni ono. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Tak snad jedině zkusit Gran Turismo, případně Juiced, ale to je hodně arkádový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScateR Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Gran turismo ma dobre provedenee drifty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Juiced 2 neni špatný nebo zkus třeba NFS Underground / Carbon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScateR Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 to sem zkousel ale cekal sem ze to bude volne jako na pc ze budu moci jezdit serpenitiny atd. ale jezdi se tam jen dokola jeste v nejkym trojuhelniku :D Juiced 2 zkusim nehodil by mi sem nekdo prosim odkaz na Juiced 2 v rapidshare?? ja si nastavim abych mel taky nakej obrazek dycky v komentu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrahota Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 omg to je zase spamu...dej si JUICED 2 na youtube a můžeš se kochat a udělat si obrázek zdali ti to za stahování stojí linky na stažení si najdi tady to už snad zvládneš :roll: http://console-forum.net/showthread.php?t=8685&highlight=juiced Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Podle mě jsou nejlepší drifty v NFS Underground rivals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedoN Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 No nejvíc si rozhodně zadriftuješ v Ridge Racer 2 ,protože je to hra založená v podstatě jenom na driftu. Edit: nevšiml jsem si ,že schánís co nejreálnější...tak to asi GT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 No já bych se podíval na youtube na ňáký videa z her a uvidíš jak se ti to páčí. Nejvíc reálné je samozřemě GT ale jinak jak píše pedoN Ridge Racer 2 bude asi nejelpší volba. Koukni se na videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Nejrealnejsi Gran Turismo Nejzabavnejsi Juiced 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.