Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

DnB pokec

Kubi.90

Recommended Posts

Njn, narozdíl od DnB to je rychlejší a má větší grády a to já rád, bo mam rád když duní byt a houpe se lustr :D

Btw ty máš taky dobrej avatar, ale narozdíl odemně sis ho udělal sám (já v grafice neumim) xD

Jinak Shuffle znam, je to pěkný, ale já preferuju C-walk, přeji jen mam Hip Hop na prvním místě :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9nuCSyukHYg

Tak to je docela zajímavé..? Jak to ,že mu/jí to tak klouže? To má nějakou speciální obuv ,nebo naleštěnou podlahu..?A nebo tím že má asi 45 kilo a tím pádem si dokáže podtrhnout nohy..?

Jinak DNB je docela poslouchatelná hudba. Ale, osobně jsi rád poslechnu tak jenom Stereo MC´S a nějaké starší věci...Když de o electro music..nebo disko atd..

Odkaz ke komentáři

Abych pravdu řek se mi víc líbí ten Shuffle než C-Walk, zkusim zejtra trochu natrénovat :D

ondrejsetina: Jj, to jsou triky způsobený rychlým pohybem nohy, klouzat to neklouže vůbec, spíš dře.

Pak napiš jak ti to de .... mě to ze začatku vubec nešlo xD ... musíš se do toho vžít ..... prostě zapnut hudbu na plne pecky ... Dělám to na Plovoucí podlaze nebo jak sa to nazývá ... a boty doporučuju take ty levne černobilé číny ... nevim jak sa menuju ... ale su to take ty šuntky ... ae de to v nich dobřee clkm kloužou :D

Odkaz ke komentáři

Ano "kotníkáče" ,ale řekl bych že to moc klouzat nebude ,nebo ano.? Vypadá to ,že má nějaké takové ty botky na balet..?

Vypadá to jako "Moonwalker" smíchaný z prvky disko pohybu..

Takový "Moonwalkertechnodiscodance" ,ale je to docela zajímavé..

Tak tedy Shuffle se to jmenuje..

Mě se spíš líbí "Robotdance" ,ale proti tomu nic nemám..

Spíš se to tančí jako sólo ,nebo se dá využít i menší prostor..?

Z těchto videí je spíš vidět že se dá vyřádit tímto způsobem na větší ploše..že?

Odkaz ke komentáři

Ano je to fakt docela dobré..konečně jsem to pochopil ti "čeští borci jsou fakt hodně dobří.."Máš tam i 12.3.2010 soutěž ve Vimperku..

Tak pojedeš..že..?

Hlavě si to chce také někdy pořádně zabět a zacvičit fakt. Bude to potřebovat svaly/svalstvo jak na nohou tak na těle a rukou..

Odkaz ke komentáři

Pendulum :bash: Na tom sem vyrostl :cheesygrin:

Od borcu z Perthu muzu doporucit tento live set http://www.mediafire.com/?5lstdjy8lbb je mocmoc kvalitni...

Pak urcite Black Sun Empire... klasika z Hollandu (Breach, Driving Insane) no a SubFocus nesmi chybet. Koneckoncu Timewarp byl zvolen nej dnb skladbou roku 2008 (nebo 2009? :roll:).

Counterstrike to taky umi dobre rozsekat.

Ale co me chytlo ted tak to je DAFT PUNK Alive 2007:!:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu