Kubi.90 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Pokec o Drum and bass a můžete sem dávat svoje oblíbené DnB. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 xD Zajímavý Topic ....... jinak ja stepuju na toto ^^ : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Moje asi nejlepší http://mp3.sety.cz/john-b-podcast-074-live-exhaus-trier-230110-mp3.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 DnB moc nemusim, to radši Jumpstyle, HardCore Techno a pod... :) http://www.youtube.com/watch?v=hTciFGgk7Ps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ja ujizdim na Asian Dub Foundation, High Contrast, Noisia, Pendulum (Hold Your Color :love:), Black Sun Empire... A z ceskych naprikad Pixie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 9, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Pendulum a nejvíc asi Sub Focus :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Connect ... ten song se mi az tak moc nelibi .... / a máš pekny avatar xD /.... btw : Zna tu nekdo Shuffle ?..... ja to delam asi tak pul roku .... a vypada to fakt dobře .... Ukázka : http://www.youtube.com/watch?v=9nuCSyukHYg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Njn, narozdíl od DnB to je rychlejší a má větší grády a to já rád, bo mam rád když duní byt a houpe se lustr :D Btw ty máš taky dobrej avatar, ale narozdíl odemně sis ho udělal sám (já v grafice neumim) xD Jinak Shuffle znam, je to pěkný, ale já preferuju C-walk, přeji jen mam Hip Hop na prvním místě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Na Sub Focuse jsem malem zapomnel. :D Could This Be Real nebo Timewarp .. :love: NewX4: Ukaz nejake tvoje video. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Na Sub Focuse jsem malem zapomnel. :D Could This Be Real nebo Timewarp .. :love: NewX4: Ukaz nejake tvoje video. :D Mosim neake udelat :D ... ale zas tak moc dobre to neumim ... toz ale jako de mi to :roll: .....xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 no tak asi českej je dobrej PIXIE a z ostatnich se mi líbí John-B a ještě dobrej drumec je http://mp3.sety.cz/bifidus-aktif-let-it-roll-2010-mix-mp3.html od Bifiduse :bash: EDIT: jo a NewX4 udělej video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 9, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ještě, B-Complex :love: takovej Relax, jestli se tomu dá řikat DnB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 jj ten je dobrej Relax xD :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ed rush a Optical jsou nejvetsi borci...tendhle track je z 1998, nema na zadny dnesni dnb todhle je poste oldskool jak prase !!! :D:D edit: jeste z CR jsou nejvic Koogi a Igraczech 8-) , jsou sami psychadelicky heavy dnb :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Proč si o tom nepovídáte tady ? dyť to forum je zde na to www.music-forum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 9nuCSyukHYg Tak to je docela zajímavé..? Jak to ,že mu/jí to tak klouže? To má nějakou speciální obuv ,nebo naleštěnou podlahu..?A nebo tím že má asi 45 kilo a tím pádem si dokáže podtrhnout nohy..? Jinak DNB je docela poslouchatelná hudba. Ale, osobně jsi rád poslechnu tak jenom Stereo MC´S a nějaké starší věci...Když de o electro music..nebo disko atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Prostě tak rychle musíš kývat nohou :D ... aby ses pohyboval ... a sou na to i specialni dlouhe gatě aby ti to zkrylo boty .... na youtube je mrtě návodů xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Abych pravdu řek se mi víc líbí ten Shuffle než C-Walk, zkusim zejtra trochu natrénovat :D ondrejsetina: Jj, to jsou triky způsobený rychlým pohybem nohy, klouzat to neklouže vůbec, spíš dře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Abych pravdu řek se mi víc líbí ten Shuffle než C-Walk, zkusim zejtra trochu natrénovat :Dondrejsetina: Jj, to jsou triky způsobený rychlým pohybem nohy, klouzat to neklouže vůbec, spíš dře. Pak napiš jak ti to de .... mě to ze začatku vubec nešlo xD ... musíš se do toho vžít ..... prostě zapnut hudbu na plne pecky ... Dělám to na Plovoucí podlaze nebo jak sa to nazývá ... a boty doporučuju take ty levne černobilé číny ... nevim jak sa menuju ... ale su to take ty šuntky ... ae de to v nich dobřee clkm kloužou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ano "kotníkáče" ,ale řekl bych že to moc klouzat nebude ,nebo ano.? Vypadá to ,že má nějaké takové ty botky na balet..? Vypadá to jako "Moonwalker" smíchaný z prvky disko pohybu.. Takový "Moonwalkertechnodiscodance" ,ale je to docela zajímavé.. Tak tedy Shuffle se to jmenuje.. Mě se spíš líbí "Robotdance" ,ale proti tomu nic nemám.. Spíš se to tančí jako sólo ,nebo se dá využít i menší prostor..? Z těchto videí je spíš vidět že se dá vyřádit tímto způsobem na větší ploše..že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 http://www.shuffl3.cz/ Je tam vše o Shuffle .... i české návody a triky ... kdyžtak zkoukni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ještě, B-Complex :love: takovej Relax, jestli se tomu dá řikat DnB :D v patek Bcomplex v BRNE :P a za dvacku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ano je to fakt docela dobré..konečně jsem to pochopil ti "čeští borci jsou fakt hodně dobří.."Máš tam i 12.3.2010 soutěž ve Vimperku.. Tak pojedeš..že..? Hlavě si to chce také někdy pořádně zabět a zacvičit fakt. Bude to potřebovat svaly/svalstvo jak na nohou tak na těle a rukou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Pendulum :bash: Na tom sem vyrostl :cheesygrin: Od borcu z Perthu muzu doporucit tento live set http://www.mediafire.com/?5lstdjy8lbb je mocmoc kvalitni... Pak urcite Black Sun Empire... klasika z Hollandu (Breach, Driving Insane) no a SubFocus nesmi chybet. Koneckoncu Timewarp byl zvolen nej dnb skladbou roku 2008 (nebo 2009? :roll:). Counterstrike to taky umi dobre rozsekat. Ale co me chytlo ted tak to je DAFT PUNK Alive 2007:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 ja chcu jít na B-complex nebo jak se to píše xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.