filous Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Dobrý den chci se zeptat proc mi nejde smash court tennis 3 mam fw 3.03 oe-c a vzdycky mu tam napise to cislo naky ale kdyz to udelam jak tam radej kdyz nejdou hry co delat tak to údelam a porad to nejde newite cim to je dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 možná proto že vyžaduje fw 3.30 a vejš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Červen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 jo aha dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Určitě, měl jsem tenhle konkrétní problém na 3.03 OE-C, po ug na 3.40 OE-A to bez problémů funguje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Červen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 jo a jeste se chci zeptat kde se da prohodit aby sem hral sipakama a ne joystickem dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 Hele ja hraju Smash c. tennis 3 a myslim ze to nejde ze to musis hrat jenom Analogem teda aspon sem to v nastaveni nenasel.Ale Analog mi nevadi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 myslim, ze analogem je to lepsi nez mackat sipky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 Skyt: Moje rec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Červen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 ne me prave vyhovujou vice sipky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokart Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 pls muze my dat nekdo link na smash court tennis 3 ktery funguje?ja mam ucet na czshare ale tam nic nefunguje ted.nejlepsi by bylo kdyby to byl jenom jeden link moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.