Galaxy Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 (tutorial delat nebudu, aby to lidi nematlo, ze zatim na 3.1.3 nejde unlock) Funguje na: iPhone 2G, 3G, 3GS se starym bootROMem iPod Touch 1G, 2G (iP 3GS a iPod touch 3G s novym bootROMem nejdou) Download zde: http://rs122.rapidshare.com/files/345102412/redsn0w-win_0.9.4.zip Navod v ENG zde: http://www.redmondpie.com/jailbreak-iphone-os-3.1.3-firmware-with-redsn0w-0.9.4/ POZOR! FW 3.1.3 Obsahuje novy baseband (05.12.01), proto nejde unlock! (krome 2G, u ktereho jde) Viz. Once you are done with the jailbreak, you can now unlock your iPhone 2G running jailbroken firmware 3.1.3 by using BootNeuter app from Cydia. _______ Pokud vam ale vse jde na 3.1.2, tak neupgradujte - nic moc noveho v 3.1.3 neni. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 iPhone 2G jde každý unlocknout, sám mám iPhone 2g s FW 3.1.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Nojo, zapomnel jsem to dopsat. V topicu pro zacatecniky to bylo dobre. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Help... Dám iPhone do DFU mode a uprostřed toho "reds0wowání" mi to zahlásí "program resn0w.exe přestal pracovat. Objeví se to někdy po hlášce "Waiting for reboot" (na iPodu se zatím obejví hláška ohledně stahování jailbreaku).Jak to řešit? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Muzes zkusit jinej PC.. (ja s timto nemam zkusenost - zustavam na 3.1.2 a nic mi nechybi :)) Nebo pokud se dosanes k MACU, mas jeste moznost PWNage > http://www.iclarified.com/entry/comments.php?page=1&enid=4255#commentsanchor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 je neaka ina moznost ako zistit bootrom okrem DFU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Pres program f0recast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Tak mi to nějak nejede.. mam ipod touch 2g, 3.1.3, 0.9.4 redsnow, do browse davam 3.1.2 podle navodu, pak to zamrzne na waiting for reboot.. tak jsem podrzel home+power 10 sec, pak ipod ikona tak jsem drzel home, objevilo se connect to itunes a zase se to rozjelo.. pak mi to rekne ze je to hotovy, ze si to ted ipod dodela sam ale am jen cerny display zapnuty. EDIT: tak mi teď ipod najel ale jailbreak nikde.. ani cydia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Pockej, proc tam davas 3.1.2? Ne nahodou 3.1.3? Pokud mas 8GB late 2009, tzn. novej bootROM, tak ti toto nepujde. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 3.1.2 pisou v tom navodu.. 3.1.3 to ani nenacte. Asi je to tak.. mam ten novejsi 2G. Kdy myslite ze bude jailbreak na tuto verzi? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muthor Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Nechce někdo přepsat ten tutorial z angličtiny do češtiny? nebo spíš ho nějak zpřehlednit aby to zvládli i nooobíci? Thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Malarkky > Nejspis az vyjde novej iP. Muthor > Ok, napisu, ale udelam sn0wbreeze - neupdatuje BB. (teda jestli bude cas) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 takze nemam cenu si dat fw 3.1.3? kdyz mam ipohone 3 8gb fw 3.1.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Udelej to pres Sn0wbreeze co mam v podpise, tohle je jen kdyz uz mas 3.1.3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Chci se zeptat, dnes jsem dostal po reklamaci uplne novy iphone 3G s fw 3.1.3 a jestli jde udelat JB pomoci blackra1n. Nebo jen pomoci redsnow a u me na macu PwnageTool nebo novinkou spirit......diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Zkousel jsem na 3.1.3 blackra1n, ale nesel mi.. Je to ale divny, protoze udajne by mel jit. PwnageTool jsem nezkousel, Spirit jsem taky musel vyloucit, protoze jde jen na aktivovane iPhony. Takze doporucuji SnowBreeze a RedSnow. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Zkousel jsem na 3.1.3 blackra1n, ale nesel mi.. Je to ale divny, protoze udajne by mel jit. PwnageTool jsem nezkousel, Spirit jsem taky musel vyloucit, protoze jde jen na aktivovane iPhony.Takze doporucuji SnowBreeze a RedSnow. Proc myslis, ze by to pres tohle nemelo jit? http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=9201 (co znamena aktivovane iphony?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Je to psano v navodu: To follow these instructions you must be using an activated device not stuck on the Connect to iTunes or Emergency Call screen. Tohle to znamena. :-) Je to jen u telefonu, ktere nejsou urcene pro cesky trh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Je to psano v navodu: Tohle to znamena. :-) Je to jen u telefonu, ktere nejsou urcene pro cesky trh. Takze kdyz mam telefon od T-mobile, tak na spirit muzu zapomenout? Nebo nejak to nechapu. Na utube je hodne videii a vsem ten spirit jede na 3.1.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Jestli mas od ceskeho T-Mobilu, tak ti to pujde normalne.. Me, jako vlastlikovi iPhonu z US, to vyhodi tuhle obrazovku vzdy po restoru: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Jestli mas od ceskeho T-Mobilu, tak ti to pujde normalne.. Me, jako vlastlikovi iPhonu z US, to vyhodi tuhle obrazovku vzdy po restoru: Hotovo, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schiz Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Cau mam uz naistalovanou cydiu ale nwm co dal abych mohl stahovat hry s netu predme thx za odpovedi fw je 3.1.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Co trosku hledat? :roll: http://console-forum.net/showthread.php?t=91252 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka.K Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Doporučuji stránku jilbreakme.com paradní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.