Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hry s naj grafikou. :)

Midnight

Recommended Posts

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ne ne to se dělá v recovery menu? už jsem to viděl někde, jsem s PSP celkem nováček už jsem toho celkem dost pochytil, no každopádně vyzkouším snad to půjde....momentálně hraju Valkyrie Profile: Lenneth
no u týhle hry se musí taktovat přes recovery na 266 aby šla,a nebo jestli máš devhook tak pro mě bylo lepší hrát přes devhook a tamto šlo i na 222
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no u týhle hry se musí taktovat přes recovery na 266 aby šla,a nebo jestli máš devhook tak pro mě bylo lepší hrát přes devhook a tamto šlo i na 222

No Devhook jsem měl, když jsem si koupil PSP s fw 2.71 a nevěděl jsem jak donwgradovat tak jsem našel návod jak na isa, jo když jsi věděl jak s touhle hrou u 300: March tu glory se mi hned na začátku objeví černá obrazovka, myslíš že by to taktování pomohlo i tady?

Odkaz ke komentáři

No Devhook jsem měl, když jsem si koupil PSP s fw 2.71 a nevěděl jsem jak donwgradovat tak jsem našel návod jak na isa, jo když jsi věděl jak s touhle hrou u 300: March tu glory se mi hned na začátku objeví černá obrazovka, myslíš že by to taktování pomohlo i tady?
no to asi ne,300 by mělo jí normálně
Odkaz ke komentáři

Si asi nehral Ratcheta na PS2 ze? Ja to ted hraju porad a muzu rict ze na PSP je to skaredsi a na PS2 je to plynulejsi ( divne kdyz psp dokaze jet pod samym taktem jako ps2 a je to neplynule porad )

Jinak na psp nejlepsi grafiku ma Daxter jednoznacne ( viz treba level na vznasedle v prirode )

Ja sem hral akorat tu 1ku, ta plynulejsi byla, ale grafika a hra celkove se mi vic zamlouvala na PSP :)

P.S.: Skvelou grafiku ma i Ridge Racer ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu