xDante1986 Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 ne ne to se dělá v recovery menu? už jsem to viděl někde, jsem s PSP celkem nováček už jsem toho celkem dost pochytil, no každopádně vyzkouším snad to půjde....momentálně hraju Valkyrie Profile: Lenneth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 ne ne to se dělá v recovery menu? už jsem to viděl někde, jsem s PSP celkem nováček už jsem toho celkem dost pochytil, no každopádně vyzkouším snad to půjde....momentálně hraju Valkyrie Profile: Lennethno u týhle hry se musí taktovat přes recovery na 266 aby šla,a nebo jestli máš devhook tak pro mě bylo lepší hrát přes devhook a tamto šlo i na 222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 no u týhle hry se musí taktovat přes recovery na 266 aby šla,a nebo jestli máš devhook tak pro mě bylo lepší hrát přes devhook a tamto šlo i na 222 No Devhook jsem měl, když jsem si koupil PSP s fw 2.71 a nevěděl jsem jak donwgradovat tak jsem našel návod jak na isa, jo když jsi věděl jak s touhle hrou u 300: March tu glory se mi hned na začátku objeví černá obrazovka, myslíš že by to taktování pomohlo i tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 No Devhook jsem měl, když jsem si koupil PSP s fw 2.71 a nevěděl jsem jak donwgradovat tak jsem našel návod jak na isa, jo když jsi věděl jak s touhle hrou u 300: March tu glory se mi hned na začátku objeví černá obrazovka, myslíš že by to taktování pomohlo i tady?no to asi ne,300 by mělo jí normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 a jaké to je? hrál jsi to? myslíš že by to mohlo být kvůli .iso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 a jaké to je? hrál jsi to? myslíš že by to mohlo být kvůli .iso? je to možný že je nějak vadný,hrál sem to,ujde to ale nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 Si asi nehral Ratcheta na PS2 ze? Ja to ted hraju porad a muzu rict ze na PSP je to skaredsi a na PS2 je to plynulejsi ( divne kdyz psp dokaze jet pod samym taktem jako ps2 a je to neplynule porad )Jinak na psp nejlepsi grafiku ma Daxter jednoznacne ( viz treba level na vznasedle v prirode ) Ja sem hral akorat tu 1ku, ta plynulejsi byla, ale grafika a hra celkove se mi vic zamlouvala na PSP :) P.S.: Skvelou grafiku ma i Ridge Racer ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.