m4rty Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Zdravím, rád bych si chtěl koupit iphone, klidně i ze zahraničí, ale nevím kde bych ho sehnal nejlevněji. Ještě otázka, jestli se vyplatí jít do 3GS, nebo 3G je dostačující, je v tom velky rozdil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Nejlevneji? Bazar zde na foru nebo eBay. A 3GS ma 2x rychlejsi procesor, 2x vetsi ramky.. Me 2G dostacuje. Rozdil je videt treba zde > Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4rty Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Díky za info, kdyz si koupim neodblokovanej iphone, lze ho nejak snadno odblokovat? Vyplati se to (je to levnejsi)? Nebo mam koupit rovnou odbloklej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Odblokování je "těžké" podle toho jakou verzi budeš mít (3g,...) a jakou verzi fw v něm ... Musíš nejdriv provést jailbreak ( fw 3.1.2 - ja1lbreak ) a ptom přes cydii ( návod zde na fóru ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4rty Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 spis pujdu do 3GS, tak FW si muzu vzdy stahnout nejnovejsi ne? S 3gs bude takovy problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Pokud "vyhraješ" 3GS s nejnovějším FW, tak si jailbreakneš velký kulový.. A u nových verzí se po každém zapnutí musí nahrát znovu kód, jinak se chová jako v rencovery módu.. ale dá se to přežít, já už jsem si na to zvyknul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Pokud "vyhraješ" 3GS s nejnovějším FW, tak si jailbreakneš velký kulový..A u nových verzí se po každém zapnutí musí nahrát znovu kód, jinak se chová jako v rencovery módu.. ale dá se to přežít, já už jsem si na to zvyknul :) Tohle moc velka nevyhoda myslim ze neni. Ja osobne mam ipod touch asi uz rok a pul a vypinal jsem ho natvrdo maximalne 10x? pokud je sleep v menu, tak to je jako vypnuty ipod/iphone. ohledne JB, tak jeslti neni tedka moznost JB, tak stejne bude. Hackovani iP/iT je to jen otazka casu. Hackeru je hodne a pracuje se na tom aktivne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Tohle moc velka nevyhoda myslim ze neni. Ja osobne mam ipod touch asi uz rok a pul a vypinal jsem ho natvrdo maximalne 10x? pokud je sleep v menu, tak to je jako vypnuty ipod/iphone.ohledne JB, tak jeslti neni tedka moznost JB, tak stejne bude. Hackovani iP/iT je to jen otazka casu. Hackeru je hodne a pracuje se na tom aktivne. Nevýhoda to není do té chvíle, než ti na horách dojde baterka a nemáš počítač. Mluvím z vlastní zkušenosti :D Jinak nový jailbr. není, protože se čeká, až vyjde iPad, hackeři se bojí, že kdyby před vydáním iPadu volnili nový jailbr. ..tak že by to apple stihl fixnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Nevýhoda to není do té chvíle, než ti na horách dojde baterka a nemáš počítač. Mluvím z vlastní zkušenosti :DJinak nový jailbr. není, protože se čeká, až vyjde iPad, hackeři se bojí, že kdyby před vydáním iPadu volnili nový jailbr. ..tak že by to apple stihl fixnout :) ttj, ale ja mam asus Eee a vzdycky kam jedu tak si ho beru :) Takze i kdyby neco.. :) Urcite to nevyhoda je, ale neni to takova nevyhoda, ze bych si vubec nedelal JB O tomhle jsem nic neslysl - asi proto ze se o to tedka moc nezajimam :D, ale logiku to ma a ipad se zacne prodavat 3. aprila - to je za chvilku. Ale spis jde o to ze je to stejne jedno protoze to fixnout muzou kdykoliv :) Pochybuju ze by tedka nekam behali tyden/2 pred prodejem a aktualizovali by to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 ttj, ale ja mam asus Eee a vzdycky kam jedu tak si ho beru :) Takze i kdyby neco.. :) Urcite to nevyhoda je, ale neni to takova nevyhoda, ze bych si vubec nedelal JBO tomhle jsem nic neslysl - asi proto ze se o to tedka moc nezajimam :D, ale logiku to ma a ipad se zacne prodavat 3. aprila - to je za chvilku. Ale spis jde o to ze je to stejne jedno protoze to fixnout muzou kdykoliv :) Pochybuju ze by tedka nekam behali tyden/2 pred prodejem a aktualizovali by to. Nikdy nevíš, apple je apple. Každopádně je pravda, že koupí 3GS nic nezkazíš. Osobně nemám s ničím problémy, všechny hry mi dou.. co víc si přát? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Nikdy nevíš, apple je apple.Každopádně je pravda, že koupí 3GS nic nezkazíš. Osobně nemám s ničím problémy, všechny hry mi dou.. co víc si přát? :D Vis vubec kolik milionu ipadu uz je prave ted zabalenych v kartonech, ktery se prave tedka dodavaji do pobocek applu? v momente kdy apple uverejni datum, tak v teto dobe by mela mit kazda pobocka ipad. Sam si spocitej co je to asi za fusku a s jakym predstihem se to planuje. Ver mi, ze neni mozny neco pod 1 mesic preinstalovat FW ve vsech ipadech :D, maximalne v tech novych, co pujdou do vyroby. 3Gsko je dobry.. 2x lepsi HW. Ale za 3 mesice bude novy iphone :) Prece jenom nez dorazi k nam atd atd atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
breaker Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 No lidi ja mam iphona 3g a jsem spokojeny jako blecha , myslim že ten rychlostní rozdíl je jen pro lidi co nevedi s penězma , jedine co bych mozna trochu zavidel 3gs je zaostreni ...ale to je vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Hlavne nekupuj 3GS ze zahraničí s FW 3.1.2 vyrobený po 50. týdnu od uvedení do prodeje. Má totiž nový iBoot, který nejde jailbreaknout a tudíž ani unlocknout. Pokud ho koupíš v ČR tak ti nepujde jailbreak. To samé platí o unlocku 3G s FW 3.1.3 (nový baseband), ten jde pouze jailbreaknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Já jsem našel nejlevnější tady: http://www.macsales-now.com/shop/products.php?product=Apple%C2%AE-%252d-iPhone-3GS-with-16GB-Memory-%28UNLOCKED%29 nemám ale s obchodem zkušenosti edit: je třeba připočíst 20 EUR na dopravu do čech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 S 3Gs ze zahranici s Fw 3.1.2 to jeste jde, pres Tethered JB, al to podle me je na prd. S FW 3.1.3 ze zahranici (3GS i 3G) nejde unlock vubec. - na to si davej pozor obzvlast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 je ale moznost pozadat operatora ( u ktereho byl iPhone kupovan ) o odblokovani , ne vzdy vyhovi , ale kdyz je po smlouve ( vetsinou na 2 roky ) tak neni duvod nevyhovet ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Aha. Já mám v plánu po brigádě koupit Iphone, ale když tu čtu že na ty new nejde JB, tak ho nechci! Nejde mi o hry zdarma, ale o plno úprav, který bez JB nejdou, ale dělají z něj pořádný stroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.