Galaxy Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Protoze z neznameho duvodu mi presel jit SSH s WinSCP a nepomohl reinstal, tak jsem zacal hledat a nasel nahradu - T-Pot T-Pot je plugin pro Total commander, ktery podporuje cteni souboru v iPhonu / iTouchi T-Pot podporuje: Prenos souboru/slozek mezi iP a PC Mazani souboru/slozek v iP Vytvareni slozek v iP Konverzi PNG obrazku Konverzi PLIST souboru + Funkce, ktere ma Total Commander Budete potrebovat: iPhone nebo iPod Touch s JB OpenSSH z repozitoru saurik (mozna to pujde i bez nej, ale nezkousel jsem) Total Commander (download zde) Plugin T-Pot (zde) Instalace pluginu Stahnete plugin a soubor T-PoT.1.1.zip otevrete pomoci Total Commanderu. TC se vas zepta, jestli chcete na instalovat plugin, date ok. Instalaci mate hotovu. Nyni se dostanete do systemovych souboru iPhonu, naleznete je v Mista v siti / T-Pot PS: Pokud vam T-Pot nefunguje, stahnete si afc2add z repozitoru ModMyi.com! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 tak jsem zacal hledat a nasel nahradu - T-Pot .. a co stary znamy DiskAid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 DiskAid jsem zkousel, ale dostal se mi jen do \private\var\mobile\ A preci jen mi prijde Total Commander prehlednejsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 DiskAid je výborný, ale bohužel už není freeware, ale zkušený uživatel si vždy najde cestu .... :lol: T-Pot ale rozhodně vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 iFunBox je free.Je to vyborny program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 No dobrá, dostal jsem se díky tomuto do systéovejch souborů iP, ale k čemu mi to je? Já se potřebuju dostat ke svejm souborům, ke hrám, hudbě a videím... to jsem to nenašel nebo to prostě neumí? EDIT: LOL, není to schopný ani zapsat 43 kb velkej soubor do těch systémovejch, nač ten program potom je? Akorát ztracenej čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Umi zapsat soubory, problem vidim nekde mezi zidli a pocitacem. ;-) Kdyz se ti to nelibi - nepouzivej ho. Nikdo te k tomu nenuti. Ja jsem ale s programem nanejvys spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Umi zapsat soubory, problem vidim nekde mezi zidli a pocitacem. ;-)Kdyz se ti to nelibi - nepouzivej ho. Nikdo te k tomu nenuti. Ja jsem ale s programem nanejvys spokojen. nefacha, potrebujes mit v ip nainstalovanej afc2add, ktery by mel byt na sosnuti v Cydii, kde ale neni...:D jak to obejit?:D afc2add si sosnout jako deb a ve winscip nainstalovat pres terminal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Ja v iP nic takovyho jako afc2add nemam a jede to. :-D Ale ok, pripsal jsem to do navodu.. EDIT: Uz mozna vim, proc to neslo. Nemas JB pres BlackRain? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 JB jsme mel pres blackrain a neslo to, ted jsme udelal jb na 3.1.3 pres spirit, stejne to nejde, proto tam ted seru ten afc2add ps> k tomu repozitu, nejde pridat... afc opravdu na cydii neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Ehm, a co je tohle? :D Pres iP uz to zkouset nebudu, kdyz mi to z toho repa jde stahnout pres PC. Jinak ja delal JB predtim pres RedSnow, ted pres SnowBreeze a ani jednou jsem to nepotreboval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 v cydii to proste neni, jinak co je tohle zac? to je enco jako cydie v pc a pres USB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Program se jmenuje Cyder. Uz jsem mu tu delal topic, bude tu nekde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Tak jsem se ze zajimavosti koukl, jestli to v cydii je, a ano. :-D Kdyztak zkus refresh repozitoru. Screen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ujo Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Prosim vas vzdycky kdyz chci neco zkopirovat do iphone tak se me odpoji a nejde to zkopirovat poradi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.