vely Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Ahoj mam problem,mam psp 1004 a kamarad tam pry stahl novy software a od te doby tam nejdou stazene hry.Tak se prosim vas chci zeptat jestli se to da nejak vyresit a jak fakt me to stve,jsem tu novej a nevim poradne kde co je dikuju moc vely:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Ahoj ano půjde jelikoz mas psp 1000 tak ho flasnes pomoci pandory a zas to pujde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vely Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Moc ti děkuju ptz na netu to najít to je síla...to jsou vždycky romány...a mohl bys mě někam odkázat já vůbec totiž nevim jak na to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 dal ti tam lepsi FW nez 5.03? settings-system information Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vely Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 asi jo hele ja fakt vubec nevim proste stahl jinej software nebo jak se to jmenuje a nejdou mi tam stahovat hry nic...tak mi porad mam stahnout jinej ten FW nebo co mam udelat jako prvni? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Podivat se jakej mas jak jsem ti napsal.... settings-system settings-system information Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vely Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 takze mam tam 6.10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 takze musis pandoru... jestli stim nemas zkusenost najdi si raci flashera tady na foru bude te to asi nejakou stovku stat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vely Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 tak mi jenom napis prosim te co to ta pandora je nebo jak to tak priblizne mam delat ptz na netu jsem se docetl ze si to muzu udelat sam :) a kdyz to budu delat podle navodu tak to nemuzu po***t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 10, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Přečti si http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Pro tebe bude nejlepší si koupit pandoru (cca 300,-) a MMS si udělat přes pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 ja si ji sam udelal no... nozem :D ale nevim no netipoval bych te na technicky typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vely Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Aha to je zasah do mechaniky.tak to ne do toho se srat nebudu,jsem automechanik a rozebirat a kuchtit se v elektronice je moje prace,ale tohle delat nebudu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vely Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 tak to je blby ze tam nejde nahrat zpet starsi soft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Ale to víš že jde... stačilo by si pozorněji přečíst http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Hele proste vemes baterku otevres ji a odelis jeden PIN kterej pak zpatky pridelas nic tezkyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 11, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 tak to je blby ze tam nejde nahrat zpet starsi soft Přečti si http://console-forum.net/showthread.php?t=53990http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Pro tebe bude nejlepší si koupit pandoru (cca 300,-) a MMS si udělat přes pc Čteš vůbec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vely
Ahoj mam problem,mam psp 1004 a kamarad tam pry stahl novy software a od te doby tam nejdou stazene hry.Tak se prosim vas chci zeptat jestli se to da nejak vyresit a jak fakt me to stve,jsem tu novej a nevim poradne kde co je dikuju moc vely:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.