Ryder3.0 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 ahoj,potřeboval bych pomoci s výběrem herní myši.Cena?tu nechám na vás ale pls zůstante při zemi,nějáká razer mamba mi bude opravdu k ničemu.Budu rád za každý post,radu!...díky :--) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 tak.....tak teda díky všem no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Určitě Razer.. Sám mám DeadAdder a za nějakou A4tech bych jí nikdy nevyměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ryder3.0
ahoj,potřeboval bych pomoci s výběrem herní myši.Cena?tu nechám na vás ale pls zůstante při zemi,nějáká razer mamba mi bude opravdu k ničemu.Budu rád za každý post,radu!...díky :--)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.