Scrappy CoCo Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Zdar lid mám problém ,mám jeden notebook s vistou a dlouho jsem hho nepoužíval a ted jsem ho zapnul a ,že tam mám dát heslo a já jsem ho zapoměl prosímm pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Nejde přemazat přes administrátora v nouzovém režimu? Na XP jsem to tam dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Nejde přemazat přes administrátora v nouzovém režimu? Na XP jsem to tam dělal. a to musím znát heslo k adminovi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 reinstall visty,nebo v nouzovim režimu za administrátora...a pak to změň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Na tydle věci je super : Hiren's Boot CD je tam spousta testů, programů na všelijaký věci a mezi nima taky Active Password Changer, kterým se dáj odmazat veškerý hesla do systému od uživatela až po Administratora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 a to musím znát heslo k adminovi?? Možná tam bude.. možná ne.. Taky sem to dělal přes nouzák do amina a potom sem tam prsknul passlite a ten mi vyflus hesla.... ale setkal sem se i stim ze admin v nouzaku byl zaheslovanej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Možná tam bude.. možná ne.. Taky sem to dělal přes nouzák do amina a potom sem tam prsknul passlite a ten mi vyflus hesla.... ale setkal sem se i stim ze admin v nouzaku byl zaheslovanej.. J8 jsem tady na ty věci uplně levej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 použij ophcrack. Nabootuj a je to.. pokud nemas nejake extra tezke heslo, tak ti ho to zjisti do par minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 použij ophcrack. Nabootuj a je to.. pokud nemas nejake extra tezke heslo, tak ti ho to zjisti do par minut. a kde vezmu ophcrack ? prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 http://sourceforge.net/projects/ophcrack/files/ophcrack-livecd/2.3.1/ophcrack-vista-livecd-2.3.1.iso/download Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 a to je ASUS F3U series a to si mám dát na flashku a potom to nák spustit ? nebo jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Pokud se jedná o zaheslovaný bios tak pomůže jedině vyndat baterku na základní desce. Pokud se jedná o windows, tak nabootuj toto- http://ophcrack.sourceforge.net/download.php?type=livecd ..musíš to vypálit a v biosu zvolit bootovaní z cd, pak se to samo zapne - je to linux, sama se spustí aplikace a začne louskat hesla, je to cca do pěti minut. Jinak při zadání fráze "zjištění hesla na windows" do googlu je to první odkaz. Pokud jsem ti pomohl, za credits nebo thx se zlobit nebudu. S jakýmikoli problémy se na mě obracej do PM, při větším problému dám na sebe kontakt - skype a tam ti to vysvětlím krok po kroku. Ber ovšem ohled na to, že i já mám svůj vlastní život. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Pokud se jedná o zaheslovaný bios tak pomůže jedině vyndat baterku na základní desce.Pokud se jedná o windows, tak nabootuj toto- http://ophcrack.sourceforge.net/download.php?type=livecd ..musíš to vypálit a v biosu zvolit bootovaní z cd, pak se to samo zapne - je to linux, sama se spustí aplikace a začne louskat hesla, je to cca do pěti minut. Jinak při zadání fráze "zjištění hesla na windows" do googlu je to první odkaz. Pokud jsem ti pomohl, za credits nebo thx se zlobit nebudu. S jakýmikoli problémy se na mě obracej do PM, při větším problému dám na sebe kontakt - skype a tam ti to vysvětlím krok po kroku. Ber ovšem ohled na to, že i já mám svůj vlastní život. :) no já jsem si ted stáhl ten OPH a to jak se mi na ntb objeví ta modrá ebulka vložte heslo tak mám vložit do mechaniky to CD s tím OPH ? a jenom už odklikávat ? moc děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Ne Ne vypal to třeba na DVD (cd) v biosu dej bootovat z Cd a čekej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 ale to zkouším furt a když to dám tak se to začne bootovat a zase na to heslo a tam to musím zadat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Nastavil jsi ten boot z CD/DVD mechaniky?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Nastavil jsi ten boot z CD/DVD mechaniky?! jo to jo to jsem nastavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.