Salazar Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Když stahuju v jakymkoli prohlížeči ( mozzila , chrome atd. ) tak se mi pokaždý zastavý stahování třeba v 99 % ( to jsem stahoval z ulož.to ) tak jsem si půjčil acc na RS a to dělá to samí ... Co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maverik Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Jo tak to se mi taky někdy stane. Zkus zrestartovat PC. Zkoušel jsi Operu a Internet explorer? Většinou tato skutečnost nastáva tehdy když máš hodně vytížené PC. A nebo nedostatek místa na disku. Jinak nevím sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 restart ani opera nepomohla ..... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 12, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Občas mi to taky dělalo, třeba přímo v opeře jsem dal akorát pokračovat když se to zastavilo na 99% a normálně se mi to dotáhlo na 100% Jinak, nejlepší bude stahovat přes nějakej klient Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Tak tak, větší soubory jedině přes DL manager - já používám IDM a nemůžu si stěžovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Mě to dělá Opera snad u všeho co tahám z CZsharu, ale stačí dát pokračovat a pokračuje to dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Tak stahuju to přes ten IDM jelo mi to normální rychlostí 2 mb/s ale uplně na konci to spomalilo na 400 b/s :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: je to normální ? takže já se jdu střelit protože se mi to zastavilo na 99,98 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Salazar
Když stahuju v jakymkoli prohlížeči ( mozzila , chrome atd. ) tak se mi pokaždý zastavý stahování třeba v 99 % ( to jsem stahoval z ulož.to ) tak jsem si půjčil acc na RS a to dělá to samí ... Co s tim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.