brians Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Potřebuji nutně pomoct dnesky mi přišla originálka AvP 3 a chtěl jsem začít instalovat takže spustil jse normálně steam a to po mě chtělo serial key to jsem tam zadal a nakonec mě to dál nepustilo napsalo mi to tuhle chybovou hlášku: The product code you entered has already been activated by an existing steam account and is therefore invalid you activation of aliens vs predator retail not been completed. Takže co stím mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 nejdriv resit podporu (v tomto pripade asi CD Projekt), jestli neporadi nebo te vyfakujou i na Projekte, i na Steamu tak reklamovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 nejdriv resit podporu (v tomto pripade asi CD Projekt), jestli neporadi nebo te vyfakujou i na Projekte, i na Steamu tak reklamovat ;) Takže mám se obrátit na prodejce u kterého jsem si to objednal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 rikam- nejdriv na podporu CZ Distributora (CD Projekt... ale nejsem si tim jisty, nemam origo :D ), jestli ti nepomuzou tam, tak na Steam... jestli ti nepomuze steam, tak reklamovat u prodejce (shop kdes kupoval ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 rikam- nejdriv na podporu CZ Distributora (CD Projekt... ale nejsem si tim jisty, nemam origo :D ), jestli ti nepomuzou tam, tak na Steam... jestli ti nepomuze steam, tak reklamovat u prodejce (shop kdes kupoval ;) ) Kde mám uplatnit ve steamu reklamaci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 tak steam ma urcite na webu nejaky support ne? doufam ze sis ale nekupoval pouzite zbozi :wohow: to bys potom rovnou mohl zabalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 odkud to mas koupene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 tak steam ma urcite na webu nejaky support ne?doufam ze sis ale nekupoval pouzite zbozi :wohow: to bys potom rovnou mohl zabalit Není použité bylo plně zabalené a přes to byla ještě taková fialová samolepka: 28 day Reuns policy s nějakou garancí nebo tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 tak nejdriv podpora, potom reklamace ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 odkud to mas koupene? Tady od sud: http://www.hrypc.cz/?1055,aliens-vs-predator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 a uz to resis? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 a uz to resis? :lol: Jasně, že to chci řešit, ale nevím kde na steamu je na to téma technická podpora nebo mám rovnou volat k tomu prodejci, kde jsem to kupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 pis na podporu CD Projektu v prve rade.... uz jsem to rikal :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Tohle mě přišlo: Dobrý den, pokud to byla vaše první aktivace hry a hra byla zabalená do folie, tak musíte kontaktovat podporu Steamu, oni si ověří, že hru vlastníte a klíč vám odblokují. https://support.steampowered.com/ Klikněte na New user a vytvořte si účet (tohle je jen pro podporu Steamu, není stejný jako pro hru) Až budete přihlášen, tak nahoře bude Ask Question Vyplníte formulář, text bude: I bought AVP and when registering the game, I get a message that the CD-key has already been used. Vyplníte všechny položky ve formuláři. Subject Steam account was banned / cdkey question Category account question/hijacked or stolen account Additional Information Steam Account Name CD Key klíč ze zadní strany manuálu hry Ponechávejte prosím obsah předchozí komunikace v e-mailu, urychlíte tak zpracování svých požadavků. Přeji pěkný den Jan Pexa CD Projekt Czech s.r.o. Osadní 35, 170 00 Praha 7 Czech Republic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Takže jsem to poslal podle těch uvedených pokynů a k tomu jsem přiložil fotografii, že jsem vlastníkem originální verze + je tam vidět na tom manuálu na zadní straně serial key tak co se bude dít dál??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okulary Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 A mužu se zeptat co si tam zadával za cd-key abych si to nezadával jště jednou jako jakej to je cd-key?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.