Cool.Majkl Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Ahoj :D Hledám lidi, kteří jsou ochotni psát na web věnovanému Wii. Právě se rozjíždíme, tím pádem začínáme úplně odznovu :D Jednalo by se hlavně o novinky sem tam recenze nebo i návody. časem rozjedeme i fórum a tam budeme potřebovat moderátory ! :D Tak nebojte se a nestyďte se napsat do PM ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 já chci, já se hlásímmmm!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 ja bych do toho šel ale zajímám se spíš o psp ale pokud tam jen něco maličko bude i o psp tak jdu na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sataspatas Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 ja bych taky sel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Jsem k mání .... icq 453715804 kdyztak se ozvi .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cQnne Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 ja bych urcite sel :), uz mam wii nejakej ten patek. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.