Jim Beam Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Mohl by mi nekdo doporucit nakou super adventuru?Nejlepe ceskou popripade takovou na kterou se da cestina sehnat...Hral sem Poldu vsecky a moje srdcovka Horke leto (ale to nemuzu bohuzel nikde sehnat abych si to znova zahral). Kazdy napad ocenim :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Fahrenheit, není česká ale je na to čeština, nemůžu vynachválit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 jj Fahrenheit je uplne skvelej koukni na youtube a nebo takova oddechovka Machinarium <3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 nejlepsi adventura co znam je DREAMFALL the longest journey ma to i cestinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Broken Sword - hrál jsem první tři díly a první a třetí byly hodně dobrý (dvojka taky, i když už ne tolik). Jsou na to i český titulky a jedničku si můžeš zahrát dokonce i na PSP: http://console-forum.net/showthread.php?t=8676. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 nej české (a s parádním dabingem): Posel smrti a NI.BI.RU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 vyzkousej Dirty Split (najdes titulky..) takova detektivka .. nebo Posel Smrti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Posel Smrti 2.....a 1 taky,pokud chceš pochopit jedničku...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Posel smrti 2 už vyšel z českym dabingem,akorát ho hraju ale hned na začátku nevim jak dál..mam vyzvednout balíček na poště a klábosí tam dvě ženský o novym autě co si ta jedna pořídila a nechce mi ten balíček dát dokud nedomluví,nevíte někdo jak dál? Návod jsem ještě nikde nenašel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Mígl: to auto má alarm ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 dekuju vsem snad to najdu nekde ke stazeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Mígl: to auto má alarm ;) Jo dikec,taky jsem ho před tim zapínal ale neotevřel jsem dveře dovnitř.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zero0 Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Mohl by mi nekdo doporucit nakou super adventuru?Nejlepe ceskou popripade takovou na kterou se da cestina sehnat...Hral sem Poldu vsecky a moje srdcovka Horke leto (ale to nemuzu bohuzel nikde sehnat abych si to znova zahral). Kazdy napad ocenim :roll: Cau, jestli by si chtel Horké Léto 1, 2 nebo Žhavé léto 3 a půl můžu ti je uploadnout pokus budeš mít zájem. Mám i všechny díly Poldů. Nejlepšíí adventura co jsem hrál tak byla Phantasmagoria2: Puzzle of flash, ale ta boužel není v češtině ani jsem češtinu nesehnal. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Posel smrti Posel smrti 2 Posel bohů Polda 1-5 Zlatý kalich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spetsnaz Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Ztracený Ostrov Daboval to Lábus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.