Scrappy CoCo Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 zdar lidi, mám takovej problém chtěl bych si koupit netbok/mininotebook do školy cca. do max 7000 kč P.S -chci ho jenom na psaní zápisků na brouzdání po netu zkouknuní videí na youtube nebo filmu.prosím porad te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NewX4 Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Pokud ti de vážně jen o to ... tak doporučuji tenhle ... : http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/36372-fujitsu-siemens-e8010.html WiFi ... BT .... Na takové kravinky uplně stačí .... a za tu CENU ... x') Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Scrappy CoCo Posted March 12, 2010 Author Report Share Posted March 12, 2010 tak já chci jenom teda občas nákou tu flash hru na wegbames atd..... jinak nic extra :D PS. neznáš náhodou asus seasheel ? jesli je dobrej nebo ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Scrappy CoCo Posted March 12, 2010 Author Report Share Posted March 12, 2010 refresh.......................................................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dark_user Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Nechces to refresovat casteji? hmm? V teto cenove relaci asi nejaky ten ASUS EEE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 romik Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Refreshe se píšou v minimálním intervalu 24.hod a pouze v sekci bazar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Scrappy CoCo Posted March 12, 2010 Author Report Share Posted March 12, 2010 a mužeš být konkrétnější ? pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Zavorka Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 mám asus Eee 1000h ... jsem s ním nadmíru spokojenej ... výkon akorát pro w7 ... + net, flash videa, nějaký ty 2d odreagovačky :D ... spolehlivý netbook ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 GameEs Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Žádnej netbook nevlastním, ale ze zkušeností ostatních vím, že nebudeš zklamanej ať už vezmeš Acer AspireOne, Asus Eee, MSI Wind nebo Lenovo ;) co se týče netbooků, nejsou tam ty rozdíly ve zpracování tak markantní. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ursus1468622888 Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Dílenské zpracování v téhle cenové kategorii je srovnatelné, střeva jsou stejná. Tohle rozhodnutí je čistě na tobě, protože hlavní věcí, kterou se netbooky v této cenové kategorii liší, je design - takže vyber si, co se ti líbí. Snad jenom raději šáhni po 6článkové baterii místo 4. I za trošku vyšší cenu. Rozhodně se tahle investice vyplatí. Téměř všechny modely se prodávají jak s 4/3článkovou baterkou, tak s 6článkovou. Takže opravdu bacha na to! Možná MSI Wind nenabízí 6článkovou. Ale jinak Acer, Asus, Fujitsu, Dell... je to o tom, který se ti líbí víc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endhalf Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 No on hlavně bude zklamaný vždy, jestli chce na netbooku hrát flash hry a nepořídí si něco s dvoujádrem (a i tam jsou některé flash hry pofidérní). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Scrappy CoCo
zdar lidi, mám takovej problém chtěl bych si koupit netbok/mininotebook do školy cca. do max 7000 kč
P.S -chci ho jenom na psaní zápisků na brouzdání po netu zkouknuní videí na youtube nebo filmu.prosím porad te
10 answers to this question
Recommended Posts