Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

hru hraju na to nejtezsi a je to fakt tezky...jsem v D6 a jdu s manikem nekde dole kolem takovejch kouli co bouchaji,,,,a nemam naboje :((( grafika je dobra a stalkera to pripomina proto ze je to oboje z ruska nee?:) kazdopadne je tam silenejch bugu a inteligence nepratel je taky nekde hodne dole...ale bavi me to...ikdyz to bude trvat tak to dohraju...a rad :)

Odesláno
hru hraju na to nejtezsi a je to fakt tezky...jsem v D6 a jdu s manikem nekde dole kolem takovejch kouli co bouchaji,,,,a nemam naboje :((( grafika je dobra a stalkera to pripomina proto ze je to oboje z ruska nee?:) kazdopadne je tam silenejch bugu a inteligence nepratel je taky nekde hodne dole...ale bavi me to...ikdyz to bude trvat tak to dohraju...a rad :)

no to mi povídej v tý časti jsem myslel že vykvetu a to jsem hrál na easy ... on je to takovej ocas že to snad není možný ... jde pořád rovně pomalu do předu a skoro vůbec nestřílí ... dement no xD

Odesláno
no to mi povídej v tý časti jsem myslel že vykvetu a to jsem hrál na easy ... on je to takovej ocas že to snad není možný ... jde pořád rovně pomalu do předu a skoro vůbec nestřílí ... dement no xD

jo ty koule jsou debilne udelany..stezujou si na to vsichni....i v recenzi v gamepage si taky stezovali ze ty koule jsou uplne na pi**

jinak uz sem hru davno dohral a docela me to bavilo ma to fakt super grafiku a hezky efekty....ale skoda ze vetsinou kdyz se strili tak ne proti 1-3 mutakum ale tak proti 20 :( coz je takovy divny..no jo...jako stalker :D kde nejvetsi chytrosti UI bylo 20-30 na jednom miste...a super presna muska i s rozsekanou zbrani :D jeste ze tady to takovy neni :)

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Odesláno

Dohrál jsem to asi pře 3 týdny a BOMBA, mám to na XBOX LCD 105cm FULL HD, grafika úžasná. Tma a Šero, tunely, málo nábojů to k té hře patří, nevím proč někdo čekal více. Ukázek bylo všude dost. Je to proboha po katastrofě. Čekáte stánky plné rotačních kulometů :-D. Styl střílení aspoň trochu reálné, takže super. Jinak se to dá normálně dohrát. Teď dělám nějaké achievementy. Já jsem byl nadšen !!!! Doufám, že zas něco podobného výjde :-) opravdu super

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu