Fenix1468622475 Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 jak a kde se daj ve hře sehnat peníze :) na zbraně ... pořád mam malo abych si koupil novou s optikou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 musis hledat a okradat vsechny co si zabil....ja nevim...ale ty zbrane sice hezky..ale porad to same....hlavne me desne stvalo ze kdyz uz se strilelo..tak jich tam na tebe bylo tisic...a kdyz ne tisic tak nejakej tezkej....kdyz sem videl videa myslel jsem ze to bude husty...taky to bylo prvni hodinu...pak uz to bylo takovy nic moc......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 no byl jsem 5s před smrtí :D a ještě jsme stihl doběhnout na konec tý uličky povedlo se mi to těsně po tom co jsme tady napsal ... pak jsem běžel zpátky si vyměnit masku :D protože bych nestihl vzít masku a pak ten filtr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smoker139 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Tady je video návod ;-) http://www.gameanyone.com/game/X360/5296.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostsoul Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Dnes jsem to s nechutí dohrál. Ještě že to mám za sebou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 pro me nic moc... cekal sem od toho vic ale ani ta grafika me nak neuchvatila... Prostredi je celkem fpoho hlavne kdyz tam porad rve naka mrdka :D :D ale jinak nic moc... hratelnost na nic... divna strilecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gembll Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 od koho mate release? ja ho mam od Swagu a ABGXo mi ho nechce verifikovat nevite nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 no tak už mám dojeto ... zvláštní hra ... moc extra mě nebavila ale dojel jsem ji ... grafika vypadá fakt luxusně ... dost mi to připomíná grafiku killzone 2 :D ... mohli to udělat o dost líp to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Zní to velmi lákavě stalker mě bavil :) ale jak ste řekli o těch zbraních a masce tak mi to připomělo neuvěřitelnou kravinu Far Cry 2 ,, malárie a každých 5sec zaseklá zbraň :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Zní to velmi lákavě stalker mě bavil :) ale jak ste řekli o těch zbraních a masce tak mi to připomělo neuvěřitelnou kravinu Far Cry 2 ,, malárie a každých 5sec zaseklá zbraň :D u far cry 2 to bylo peklo tady to není takový problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 hru hraju na to nejtezsi a je to fakt tezky...jsem v D6 a jdu s manikem nekde dole kolem takovejch kouli co bouchaji,,,,a nemam naboje :((( grafika je dobra a stalkera to pripomina proto ze je to oboje z ruska nee?:) kazdopadne je tam silenejch bugu a inteligence nepratel je taky nekde hodne dole...ale bavi me to...ikdyz to bude trvat tak to dohraju...a rad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 hru hraju na to nejtezsi a je to fakt tezky...jsem v D6 a jdu s manikem nekde dole kolem takovejch kouli co bouchaji,,,,a nemam naboje :((( grafika je dobra a stalkera to pripomina proto ze je to oboje z ruska nee?:) kazdopadne je tam silenejch bugu a inteligence nepratel je taky nekde hodne dole...ale bavi me to...ikdyz to bude trvat tak to dohraju...a rad :) no to mi povídej v tý časti jsem myslel že vykvetu a to jsem hrál na easy ... on je to takovej ocas že to snad není možný ... jde pořád rovně pomalu do předu a skoro vůbec nestřílí ... dement no xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 no to mi povídej v tý časti jsem myslel že vykvetu a to jsem hrál na easy ... on je to takovej ocas že to snad není možný ... jde pořád rovně pomalu do předu a skoro vůbec nestřílí ... dement no xD jo ty koule jsou debilne udelany..stezujou si na to vsichni....i v recenzi v gamepage si taky stezovali ze ty koule jsou uplne na pi** jinak uz sem hru davno dohral a docela me to bavilo ma to fakt super grafiku a hezky efekty....ale skoda ze vetsinou kdyz se strili tak ne proti 1-3 mutakum ale tak proti 20 :( coz je takovy divny..no jo...jako stalker :D kde nejvetsi chytrosti UI bylo 20-30 na jednom miste...a super presna muska i s rozsekanou zbrani :D jeste ze tady to takovy neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 zde moje recenze : http://www.facegame.cz/archives/314 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Ted jsem si to stahl a jsem hodne zvedavej...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 pristi tyden mam 3 dny volna..sednu do pokujicku,udelam absolutni tmu a sednu k metru!!!! Jsem zvedavej a nemuzu se dockat:) musim si spravit chut po alan wake (des bes) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 pristi tyden mam 3 dny volna..sednu do pokujicku,udelam absolutni tmu a sednu k metru!!!! Jsem zvedavej a nemuzu se dockat:) musim si spravit chut po alan wake)des bes) A nezabudni si baterku dobijat - silnejsie svetlo...inak to dohrat mozes aj s tym slabym nedobijanym :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Lidi jak pouzivate zdravi..jak na ovladaci si muzu aplikovat i jekci se zdravim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Lidi jak pouzivate zdravi..jak na ovladaci si muzu aplikovat i jekci se zdravim?? tlačítkem Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 jo ja to vedel,ale nechtelo se me to vubec aplikovat,tak jsem myslel,jestoli k tomu mam jeste neco primacknout..tak jsem restartoval xbox a jelo to..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Ted jsem to dohral..! Davam klobouk dolu!! Je to mazec hra se super dojem!! Uz se tesim na metro 2034!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gisborne Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Dohrál jsem to asi pře 3 týdny a BOMBA, mám to na XBOX LCD 105cm FULL HD, grafika úžasná. Tma a Šero, tunely, málo nábojů to k té hře patří, nevím proč někdo čekal více. Ukázek bylo všude dost. Je to proboha po katastrofě. Čekáte stánky plné rotačních kulometů :-D. Styl střílení aspoň trochu reálné, takže super. Jinak se to dá normálně dohrát. Teď dělám nějaké achievementy. Já jsem byl nadšen !!!! Doufám, že zas něco podobného výjde :-) opravdu super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 malo munice ja to hraju uz podruhi a mam do samopalu 1900 naboju brokovnice 450naboju a pistole 480naboju to neni malo naboju :D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.