Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Chlazení pc programkem ;)


EagleEye

Recommended Posts

PRogram na chlazení PC neexistuje, docela blbost :)

Jsou programy na řízení větráků v PC, to je asi vše. Např. SpeedFan, ale musíš mít větráky správně zapojené a deska musí podporovat funkci řízení otáček ventilátorů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem tenkrát našel programy na snížení teploty,ale je to naprostá blbost.Pokuď ti to nesníží frekvenci nebo napětí,tak se teplota prostě nesníží.Musel by jsi zasáhnout do chlazení v bedně,aby se ti snížila teplota (koupit lepší žebrování a tak) ...Ale prostě lepší chlazení nějakym programem je prostě kravina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hh =d--- jj takže dík moc všem jen znamena to že , když budu chtít aby byl pc tichej .tak snizim otacky.----> a pc se nebude prehrejvat kdyz snizim otacky?? aha ja kdyz sem to mel tka sem dal otacky na 100% a huceloto a kdyz na min tka sem se bal ze se prehreje

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednoduchý.Jestli chceš mít ''studený'' komponenty,tak si přes program (měl by to umět speed fan) zvyš rychlost otáček,ale deska by si to stejně měla sama regulovat.Jestli chceš mít tichý,tak si ty otáčky sniž,hlídej si teplotu a pokuď to nepůjde nad 80°C,můžeš to tak nechat,jestli to tuto hodnotu překročí,tak zvyš otáčky...ale je to na prd,jestli chceš mít tichej pc a dobrý teploty,kup pořádný heat pipe chlazení,pořádně velký a možná ti to utáhne i bez větráku.Prostě je to jenom o chladiči.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu