Jump to content
  • 0

xbox 360 flash 1.6 call of duty moder warfare 2 bez aktivačního cd ?

qua

Question

potřeboval bych poradit dá se na xboxu 360 s flash 1.6 spustit call of duty moder warfare 2 tak abych nemusel před vložením hry vkládat aktivační cd nebo si nechat udělat novější flash než je 1.6 zkoušel jsem přes program xbox 360 waves patcher páchnout modern warfare 2 z wave 4 na wave 3 nešlo i na wave 2 taky nešlo akorát jsem zničil dvě dvd-r dl přemýšlel jsem jestli by nešlo to aktivační cd dát na hdd xboxu 360 předem díky

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0

nevím teda dávat to na dvd + r dl to je ftip ne to by šlo ? call of duty moder warfare 2 jsem zkoušel pachtovat přez xbox 360 waves patcher z wave 4 na wave 3 a nešlo to exzituje nějaká možnost jak spouštět call of duty moder warfare 2 bez toho abych musel vkládat aktivační cd nebo si nechat udělat novější flash než je 1.6 ???

• 0

já jsem to call of duty moder warfare 2 pachtnul programem xbox 360 waves patcher na wave 3 strčil jsem to do xboxu 360 a rozjelo se to ukázalo to stejné video jak aktivační cd ale hra se nespustila jen to video tak nevím o dělám špatně dají se vůbec hry pro flash s fw 1.6 pachnout tak aby šly nebo se pachtujou jen hry na nižší fw než je 1.6 ?

• 0
já jsem to call of duty moder warfare 2 pachtnul programem xbox 360 waves patcher na wave 3 strčil jsem to do xboxu 360 a rozjelo se to ukázalo to stejné video jak aktivační cd ale hra se nespustila jen to video tak nevím o dělám špatně dají se vůbec hry pro flash s fw 1.6 pachnout tak aby šly nebo se pachtujou jen hry na nižší fw než je 1.6 ?

Aby sa nemuselo davat activate iso na hry s wave4, tak sa patchuju na wave3. Ale musis naisto vediet, ci mas 1.6...na 1.61 asi patch nefunguje, nemam odskusane.

• 0

já pravě nevím co tam mám za flash ale bude tam 1.6 nebo 1.61 nechal jsem si tam dávat ten flash v lednu 2010 všechny hry co mam asi 10 her jedou v pohodě jen před call of duty moder warfare 2 se musí dat aktivační cd jinak tam je jen play dvd a když to spustím tak to tam neco napíše a nejde to ty hry jsem nestahoval já ani nepálil mam pomalé připojení na net