EUGEN Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2010 Zdravím,jde nainstalovat na českém účtu VIDZONE?Jsem tady nový, nenašel jsem to tady, tak pokud to tady již je, tak se omlouvám.Můžete mi poradit?Jak to stáhnout,postupoval jsem dle návodu,ale nenašel jsem to.Díky.E. Citovat
0 tekken90 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2010 Nejde, tahle služba není v ČR podporována Citovat
0 EUGEN Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 14, 2010 Nejde se nějak přeregistrovat třeba na GB??? Aby to fungovalo? Citovat
0 tekken90 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2010 I když se registruješ na PSn na jakýkoliv stát, tak ti to v ČR nepůjde Citovat
Otázka
EUGEN
Zdravím,jde nainstalovat na českém účtu VIDZONE?Jsem tady nový, nenašel jsem to tady, tak pokud to tady již je, tak se omlouvám.Můžete mi poradit?Jak to stáhnout,postupoval jsem dle návodu,ale nenašel jsem to.Díky.E.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.