jceloh Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 čaute................. Mám jenom takový dotaz....... Když si koupím nové psp bez flashe a třeba 4gb kartu půjdou mi tam nějaké filmy z té karty(v jakém formátu) nebo musím kupovat umd filmy. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Půjdou ti z karty v mp4 formátu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 převedeš a dáš na pamětovku ;) sakra tekku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jceloh Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 díky jenom mp4 a hudba mp3 nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 last joker Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 i hudba mp3..nejdriv ale musis kartu v PSP naformatovat aby se ti na ni udelaly slozky do kterych pak MP4 a MP3 das hudbu do /MUSIC a filmy do/VIDEO :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Proky1468624696 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 jeste bych dodal ze jde i wma :D ale to se musi v system settings aktivovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 ale nejdrive kartu naformatuj settings-system setting-Format memory stick - yes Ale na hry musis mit flash (doporučuji) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jceloh
čaute.................
Mám jenom takový dotaz.......
Když si koupím nové psp bez flashe a třeba 4gb kartu půjdou mi tam nějaké filmy z té karty(v jakém formátu) nebo musím kupovat umd filmy. dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.