Bonned Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 tak lumines bude zejtra doma, tak du down a dam report.snad to bude fuckat:ziped: ok tak nam potom vsem napis zaloz nejakej topic tady v software a tam to napis ale myslim ze DARK ALEX by neudelal neco co by posralo psp pokud to neposere ten kdo to dela 2tekken: tobe verim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 ten down... jde pouzit i na jine hry? pls odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 ten down... jde pouzit i na jine hry? jako z jine hry ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 ten down... jde pouzit i na jine hry? ne jen z Lumines ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 ne jen z Lumines ;) sem mu to chtel napsat neva ses rychlesi :) hele ja ten down taky udelam (viz. muj podpis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 da se zmensit fm? jde zmensit fw?pls odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 jde zmensit fw?pls odpovedjo jde DG = Downgrade, to je snizeni fw na 1.50 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 jo jde DG = Downgrade, to je snizeni fw na 1.50 ;) jak se to dela?prosim napis na email zozy@seznam.cz mam fw 3.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 jak se to dela?prosim napis na email zozy@seznam.cz mam fw 3.50 vis do jakyho topicu pises se koukni na prvni stranu a bude ti to jasne! NEMAM RAD SOBOLY :evil: :coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 takze, za 1. Porid si kdyztak ICQ, 2. Potrebujes hru Lumines verze EU (ULES00043), nebo US (ULUS10002) vydání Original, Platinum, nebo Greatest Hits. 3. Precti si tento návod http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=8806 4. kdyz neco nebudes chapat pis to tam 5. mohl by si prcesit topic prozacatecniky http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=1335 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yankee Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 inak v komentaroch na noobz.eu jeden pisal ze by to malo ist urobit z viacerych hier ale nikto nato akosi neodpovedal...ceknite... JaXeRiR said: This exploit which allows the HelloWorld to run is also on few other games such as Twisted Metal: Head-On, Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest, Everybody's Golf and World Tour Soccer just to mention a few. The exploit is that the save file's overview (PARAM.SFO) doesn't include any binary data so the save can't be recognized as "corrupted data" by the PSP system. But hey, good job Noobz for inventing how this bug can be used! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4lph Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 ááááá já se z toho asi :angry: :censored: zrovna sem chtěl down a podělá se mi flash paměť nebo co to je.PSP mě nrjde zapnout jenom se rozsvítí zelená ledka, ale asi po 20 sekundách zhasne.to je v pr..:censored: 2yankee: dovoluji si malý překlad :D: Tento exploit umožňuje spustit HelloWorld i na pár ostatních hrách.Například Twisted Metal: Head-On, Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest, Everybody's Golf a World Tour Soccer.no a pak něco proč ten exploid není rozpoznaný jako Corrupted data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 mas trvaly brick. chod reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4lph Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 njn.a tak dopadnou ti kteří zůstanou na ofiko fw od sony.Takže všici downujte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 njn.a tak dopadnou ti kteří zůstanou na ofiko fw od sony.Takže všici downujte. A jak si bricknul? Doufam ze ne pri tom dg z 3.50, taky se na nej totiz chystam a lumines sou uz na ceste:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4lph Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 nn k downgradu jsem se bohužel nedostal.chtěl sem stáhnout přes ten NU update na 3.50 ale při připojování se mi PSP seklo a za minutu se vyplo a už to nejde zapnout:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 nn k downgradu jsem se bohužel nedostal.chtěl sem stáhnout přes ten NU update na 3.50 ale při připojování se mi PSP seklo a za minutu se vyplo a už to nejde zapnout:cry: njn, tak to snad vyreklamujes,kazdopadne se mam na co tesit,taky musim nejdriv up na 3.50:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 no tak reklamaci by ti meli vzit urcite ... zvlast kdyz to vzali lidem co si to bricknuli pri dg ... takze klidek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4lph Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 jj toho se nebojim. doufám že to bude rychle.a tyky doufám že mě tam nenahrajou nějakej nejnovější fw třeba 3.51. ps:pokud sony 3.51 vydá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 no sony vyda vzdycky novej a "lepsi" ihned po prolomeni :D takze v nejblizsi dobe bude 3.51 kde bude megaaktualizace ceho jinyho nez JEN zabezpeceni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 no zase tak rychli sonaci nejsou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 do tydne je fw 3.51 tu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primator 2 Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Pici Gucci! Na tohle sem cekal jak na smilovani. Chci hrat PS1 hry. Takze kdo bude delat pokusnyho kralika jesli to funguje...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 uz je to davno overene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenixx Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Já ten downgrade budu dělat zejtra odpoledne (přijde mě lumines), ale bojím se upgradu na CF :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.