dooky Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Já ten downgrade budu dělat zejtra odpoledne (přijde mě lumines), ale bojím se upgradu na CF :cheesygrin: upgradu na CF se neboj...spis se boj downgadu na 1.5 :) ale jestli budes delat vse podle navodu tak se nemuze nic stat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 upgradu na CF se neboj...spis se boj downgadu na 1.5 :) ale jestli budes delat vse podle navodu tak se nemuze nic stat... really ja sem docela posranej z toho DG njn bojim se uz sem o jedno psp prisel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stiefell Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Sem byl v krámě a Lumies tam stálo 900 :( Nemáte to plz někdo z Litvínova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenixx Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Downgradu se nebojím vůbec. Mám jeden menší dotaz. Na tomhle forku je dost linků na stažení http://andrewsm.net/psp/forum/showthread.php?p=65213#post65213 a dost her tam má tak cca 600mb. Včera jsem si stáhnul Sw battlefronte 2 a má to jen 250mb. Nebude to nějak moc očesaný? Je na tomhle forku (console forum) nějaký download list iso her? Myslím že jsem ho tady viděl, ale nějak ho nemůžu najít =P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 To je veda. Luxor 14 MB...Full hra The Warriors 584 MB....Rip jak prase hledej info jestli je to Full ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 hladaj info a nelez na **** fora :P. v Download sekci najdes spustu hier. koniec ot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenixx Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Tak jdu na to :bash: Držte mě palce :wohow: Jde tooo. Díky moc za návod :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Jde tooo. Díky moc za návod :cheesygrin:heh gratuluju k prvnimu downu na tomhle foru;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofr Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 Lidicky nekdo z Brna s Lumines? Tady v Brne jsou totalne vyprodani... Odmenim se lahvinkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 oni sa totiz vypredali kompletne v cesku aj na slovensku. okolo tohto tyzdna by mali byt dalsie kusy vraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofr Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 Sakrble, tak kdyz je to tak beznadejne vyprodane, tak proc to nikdo v Brne nechce pujcit :( Do haje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.