LuKyno. Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Nevim, jestli zde už téma je, ale nenašel jsem ho... Zkoušel někdo multiplayer? Pomocí tohoto: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2010030011 je to možné. Mě osobně to jde, akorát zřejmě nikdo nehraje, a proto mi to nenajde server. Vyzkouší to někdo taky? :) Je to supr hra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yawimaya Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 super akorat sem resil jak hrat multak :P nejlepsi hra doufam ze to bude hrat vic lidi :))) btw pise me to ze se mam zaregistrovat na playstation network... co s tim? kdyz dam v psp registraci na psp network tak se pripojim na net a pak me to vyhodi hlasku "A connection error has occurred. (805F0005)" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Tak jednak musíš mít EUR verzi, jinak to nepůjde! a pak musíš mít účet na PSN, ale to opravdu neni problem :) tak to zprovozni ať zapaříme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Nvm jestli je chyba u mě nebo na PSN ale taky se nemůžu dostat na žádnej server, ale je mi to celkem jedno, ta hramě stejnak nebaví. :D A kdo to chce zkusit doporučuju sehnat "Fat Princess Fistful of Cake EUR PSP-ZER0" release. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Březen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Cituji z jednoho komentáře z psp.novinek: Image hry si otvorte v napr total commanderi cez F3 a par stranok dolu je vzdy kod hry, ten isty kod hry musi byt aj v plugine (tiez cez F3) napr pre Fat Princess je to UCES-01312 možná to vyřeší problém s nenalezením serveru :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yawimaya Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 kdyz dam v psp registraci na psp network tak se pripojim na net a pak me to vyhodi hlasku "A connection error has occurred. (805F0005)" takze registraci na PSN nemam... nevite co s tim?? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Dvakrát měř a jednou řež:idea: omlouvám se i mistr tesař se utne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 kdyz dam v psp registraci na psp network tak se pripojim na net a pak me to vyhodi hlasku "A connection error has occurred. (805F0005)" takze registraci na PSN nemam... nevite co s tim?? :P Registruj se přes PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yawimaya Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 registrovanej pres PC sem ... ale to me je asi k nicemu ... pustim multiplayer pripojim se k netu a hned me to napie ze je nutna PSN registrace... registrovanej sem ale zadnej login to po me nikde nechce tak sem asi navrdlej nebo nevim co delam spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuryr Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 taky mi to haze tu hlasku chybovou .. na PSN jsem regnutej ale pres PSP se tam ani neprihlasim udela to tu chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuryr Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 nevite nekdo prosim jak to zprovoznit na multak? nechapu co s tiim.. ten plugin PSNkiller by mel uplne vyrafit PSN ?nebo proste jen ochranu jeho ale i tak se musim pripojit.. Mam 5,03 gen-c a tak asi nejde pripojit vubec na PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Nejde, bo v GEN-C je integrovanej SEDNA plugin kterej to zamezuje. Použij třeba CFEnabler 3.70, nastav Fake Version 6.20, přihlaš se na PSN a nahoď zpátky GEN-C. Ten CFEnabler najdeš třeba na PSP novinky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuryr Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 docet jsem se jeste neco o tom ze by melo jit na Gen-C spustit soubor version.txt ktery je skopcenej z jineho PSP s FW6.20 nevite nekdo neco o tom ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuryr Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 tak jsem dal na psp ten enabler a vypnul psp aby naskocila ofik verze pak spustil mhuspeed a dal jsem enabler vse podle pokynu v navodu.. pak psp usnulo a ted mi nejde uz spustit zpet ani gen ani enabler .. co jsem udelal spatne a jak to napravit prosím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 CHci se zeptat na hru. Jedná se o multiplayerovou hru nebo obsahuje i singleplayer ? Co sem stoho dobře pochopil tak je to multiplayerova hra ( infrastructure ) kde se hrajou různé módy s lidma takže je o hodně hodin zábavy postaráno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuryr Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 je tam samozrejme i singl ale multak přes net muže bejt paradni vice, ačkoliv ja se nemohu napojit na zadnej server nechapu proc hlasi mi to furt že to nic nenachazi což pochybuji že nikdo žadnej server nezaložil a nic neběží. Mám gen-c 5.03 a psnkiller. mate někdo podobny problem? či řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Březen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 mam stejny problem jako kurýr, m33-6 + psnkiller..... hra je pro mě velkym překvapenim, škode jen, že to nenajde žádný server.. videa: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2010010027&nazevclanku=fat-princess-fistful-of-cake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Hru si rozhodně koupím a vyzkouším,podobnou multiplayerovou hříčku sem na PSP scháněl. Někdy sem četl že je tam možno vylepšovat schopnosti,znamená to že je vylepšuju a ukládají se mi,nebo každou novou hru jedu od začátku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Březen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Rocko pokud jde o vylepšování schopností... ve hře ta funkce je, ale nejedná se o žádný rpg.. v jednoduchosti je síla a každou novou "mapou" schopnosti (jsou 2 na každou postavu) získáváš znova, což je otázka chvilky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom CS Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Jo jako bavilo by mne to kdyby se nekdo přidal, ale rači mám teda Resistance Retribution nebo Motorstorm po netu... ale jako co budete chtít zapařit, sem vám k službám... nemám problém si dát cokoli co jde po netu do PSP a hned jak mne kontaktujete, múžeme pařit. Fat Princes už v PSP mám a po netu to jde, žádný problém. .....Už je v plánu webová stránka, která se bude věnovat jenom Online infrastructure multiplayeru, takže tam bude doufám za nejaký čas pořádná Online komunita. Budou tam návody ohledne registrácií, konkrétných her,každý tam múže mít napsaný rank v té určité hře a iné info jako napr. oblíbená mapa, zbran,... dále tam budou dopodrobna vysvětlené určité módy každej hry v online mulťáku, funkce zbraní třeba u hry Resistance, ale hlavne se tam bude v shoutboxu psát kdo je kde právě online v které hře, aby se tak ostatní jen podívali že tam CZ/SVK hráč už hraje, a spíš si pujdou ti lidi taky zahrát... a když to bude delat každý když pujde hrát že tam napíš že je Online tam a tam a volá sa tam tak a tak, tak konečne tam nebudu sám žvanit do mikráku na blbý američany... Už sem to skoušel na naší web. stránce takový Online Multiplayer Projekt, ale bohužel, je to tam tak pomalu bych řekl až skryté a neprehledné, takže to nemá úspěch... Ale věřím, že samostatná stránka věnovaná se Infrastructure Komunite bude úspěšná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Jo jako b....... Tak na samostatnej web se hodně těším :) Eště se chci zeptat jakou má hra velikost ? jelikož budu kupovat na PSN abych ji narval do 1 GB karty ? Jinak Tome mohly by sme zkusit ten W40K jestli budeš mít chvilku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom CS Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Rocko: jo pak ti dam vedet az bude ten web... Jo dam to zitra do PSP a pak staci kdyz prides na nas web a napises do shoutboxu a muzeme ten W40K zahrat. Ja uz moc singleplayer nehravam ale do infrastructure multaku sem celkem zapalenej, takze chvylku si najdu vzdy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Březen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Rocko: hratelnost je jednoduchá, dostaneš se do toho během pár minut, všechny mody si taky osaháš raz dva... uvidíš sám, určitě neproděláš :) MUJ PROBLEM: http://img44.imageshack.us/img44/8288/fatprincessfail.jpg nenajde to žádnej server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom CS Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 :D no proč asi not found ? Lebo právě žádný není založený.. tak sakra stačí, když založíte svúj server a už jen čekáte, než přídou nejaký lidi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuryr Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 je prece blbost aby to po celem svete nikdo nehral a momentalne se nechtel pripojit? mel jsem to takhle zalozene docela dost dlouho a nikdo se nepripojil. I kdyby to bylo jen pro evropu tak nevim nevim podle me se nekdo musi napojit behem pul hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.