Rocko Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Tak už hru mám,je skvělá ale eště se vní uplně neorientuju. Přes den to bylo vpohodě,server mi to vždy našlo ale te%d večer nic tak server založím a vždycky se tam lidi napojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom CS Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 jo tak vis nezapomen na mne kdyz des neco hrat po netu :D ...ale zitra asi cas mit nebudu ani hodinku... ale tak vpatek a vikend urcite jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Březen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 V tom případě neni založený furt, zkoušim to hodně často..... no nic, třeba se dřív nebo pozdějc někde objeví řešení :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom CS Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 No jen tak pro istotu... nechci te nejak urazit :D ...ale dáváš nabídku Infrastructure, nebo ad-hoc ? :D proboha to musí jít každému. Mám PSP 2000 CFW 5.50 GEN D3 a s PSN Killer pluginem to vpohode jde aj servere to najde tak nechápu co deláš špatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Mě to ale vždycky po chvíly kickne když někde hraju,pokud založím hru tak mi to jede vpoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Březen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 No jen tak pro istotu... nechci te nejak urazit :D ...ale dáváš nabídku Infrastructure, nebo ad-hoc ? :D proboha to musí jít každému. Mám PSP 2000 CFW 5.50 GEN D3 a s PSN Killer pluginem to vpohode jde aj servere to najde tak nechápu co deláš špatne jasný že dávám infrastructure multiplayer, však o tom někde nahoře píšu.. navíc třeba motorstorm mi jede v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordC Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 No jen tak pro istotu... nechci te nejak urazit :D ...ale dáváš nabídku Infrastructure, nebo ad-hoc ? :D proboha to musí jít každému. Mám PSP 2000 CFW 5.50 GEN D3 a s PSN Killer pluginem to vpohode jde aj servere to najde tak nechápu co deláš špatne Ja mam taky psp slim (2001), CFW 5.50 GEN D3 ale infrastructure proste nejde... kdykoliv se pokusím o online hra si proste nenajde server a tim jsem skoncil ... PSNKiller mam (a je aktivovaný, jinak bych se k hledání serveru ani nedostal ;) ) zkontroloval jsem i zda ISO a PlugIn obsahují totožný kód (tedy UCES-01312) a obsahují (respektive mam jiz dva pluginy, jeden ho obsahuje a druhý ne... nicmene vzdy skoncim na tom ze nenajdu server) Mohlo by pomoci kdyby tu nekdo z tech co se tu kasají ze jim to běhá a najde srvry bez problémů pomohli treba tím ze by hodili link na verzi co si stahli a i na svuj plugin ... popripade nejaký dalsi nápad jak to vyresit :) popripade zda neni problem ve verzi PSP a verzi ISA (mám US psp 2001 jakou máte vy co vám to jde i vy co vám to nejde (najdete napsáno na štítku pod bar kódem zespoda vašeho psp) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom CS Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Jen tak mimochodem, tenhle web totálne zchujily.. píšu nevím jak prte dlouhou správu a pak to neodešle a když to vrátím spět, tak se už nezobrazí a to se mi nestalo prvne ! ....no nic... co sem chtel napíšu v krátkosti. Tady je nejnovší verze PSNKilleru : http://www.ulozisko.sk/276816/PsnKiller_GUI_v0.6_PSPFUN.SK.rar A použijte ten instaler a "mnelo" by vám to pak jít normálne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Nainstalováno, fixnuto, jde mi Motor-storm ale Fat princess (relejs od ZER0) mi nenajde žádný server (PSP 3000 Gen-C) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Duben 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Hamagen: vítej do klubu smolařů, taktéž stejný problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Me multak jde mormalne tak kdyby nekdo chtel zahrajem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Duben 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Me multak jde mormalne tak kdyby nekdo chtel zahrajem.. Mohl bys prosím sem hodit link na verzi Fat Princess a toho pluginu, který používáš? díky, vyzkoušim to, jestli je chyba u mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Multak je fakt skvelej hlavne ty bojove taktiky jdou dobry tezeni surek pro zlepseni vojaku staveni brany apod....fakt se poved skoda ze na tak dobrej multak hra strasne malo lidi :( nechtel by si nekdo treba zitra zahrat :) ? Jinak tady mate ochutnavku z multaku treba to nekoho navnadi...A neleknete se kreslene grafiky hlavni je hratelnost a ta je suprova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom CS Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 no tak uz vim jak nato lidi :) aby to slo vsem... zitra tenhle prispevek editnu a dam sem svuj video navod jak nato. Kdo by to chtel semnou zahrat staci napsat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Už se těšíme co nám předvedeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martan777 Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Hodně toho předvedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 To teda jo :/ dost mě to štve že mi to nejde, nejlepší by bylo fakt aby někdo postl svoje iso (cso) a svuj plugin co mu to de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Nehlašte se všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Ze byste trosku hledali to vas ani nehne a nadavat to jo.... From:http://www.psp-fun.tk/ Fat Princess - infrastructure multiplayer Postup je uplne jednoduchý. Stačí pri pripájaní sa cez PSN vypnúť do sleep módu PSP tak ako to vidíte na mojom videu. Takže približne v tom čase, kedy načítavanie prechádza zo "signing in" do "DNAS" načítavania. Na videu to je čas 1:47. Po vypnutí zasa PSP zapnite a znovu sa pripojte a už vám pôjde načítavať založené servery. Pokiaľ vám to náhodou nepôjde, toto vypnutie PSP ako je na videu, skúste znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Newajni.. Jak sem už někde tady kdysi na foru zmiňoval - nefunkční, alespoň pro mě. Zkoušeno několikrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marist Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Tak jsem to taky rozjel :) Trvalo mi to sice asi 3-4 hodiny ale mam to :) Jestli mate problemy tak napiste treba pomuzu. Mam PHATko 5.50 GEN-D3. A napiste taky abychom zahrali spolu... jeste se do toho dostavam :D Nick na PSN : Marist_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xX*lol*Xx Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 mě to taky nefunguje...nemůžu najít ani funkční linky na fpfoc ZER0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 zdravím..mám nějakou možnost rozjet multiplayer na 5.00 M33-6? singleplayer mi de v pohodě, mám to patchnutý...nebo se spíše vyplatí system updatovat na 5.50 GEN nebo výš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Super.Mě to fungovalo asi tak za 14 dní :D teda poprvně to našlo server tak sem si s lidma zahrál a je to docela dobrý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=96799 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.