kure221 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Ahoj, chtěl bych si nataktovat intel geniune 2160 1,8ghz, vůbec my to nejde, taktoval jsem v biosu ale počítač neneběhl (musel jsem pakt vyndavat baterku), jinak všude jinde jsem četl že ho nataktovali i na 3.5ghz!!! pomožte dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 je to možné ale musíš mít dobrý chladič a to že ti nenaběhl muže být kvůli tomu že nějaké procesory nejsou stabilní na dané frekvenci musíš zkoušet, a nejlepší je taktovat po kouskách edit: zvedáš fsb nebo multipier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 hmm játam mam obyčejnej inteláckej chladič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 zkoušej taktovat po troškách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 No právě stačilo přidat jenom trochu a už nenaběhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 kolik je trošku napiš přesně o kolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 nevim jestli to neni tou základní deskou je to MSI P4M900M2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Stačí přidat 0.1ghz a už nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 tak to zkus nataktovat více, to je jediné co mě napadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 No nataktovat více jsem se snažil hned poprvý ale taky to nešlo ps:taky to nechápu nejlepší je AMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Proboha...Co takhle při taktování v biosu zvýšit napětí cpu?Nedávej tomu moc,jinak to taky můžeš zkurvit.Já mám e2180 z 2ghz nataktovanej na 2,6ghz.Snížil jsem frekvenci pamětí na 667mhz,zvýšil napětí na cpu a jedu normálně.Víc než 2.6ghz to ale nedává. Bejt tebou tak se na to vyškubnu,protože tomu evidentně nerozumíš,ale jestli si chceš zničit desku,procesor nebo jiný komponenty,tak zkus to napětí a paměti jak jsem psal. napětí 1.8>2.1V ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 No pravda moc, jsem spíš antiIT ale asi se radši na to vykašlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Proboha...Co takhle při taktování v biosu zvýšit napětí cpu?Nedávej tomu moc,jinak to taky můžeš zkurvit.Já mám e2180 z 2ghz nataktovanej na 2,6ghz.Snížil jsem frekvenci pamětí na 667mhz,zvýšil napětí na cpu a jedu normálně.Víc než 2.6ghz to ale nedává.Bejt tebou tak se na to vyškubnu,protože tomu evidentně nerozumíš,ale jestli si chceš zničit desku,procesor nebo jiný komponenty,tak zkus to napětí a paměti jak jsem psal. a ty si debil co??ty mu tady napises ze tomu nerozumi...ale napises at si zvysi napeti na CPU kdyz tomu teda vubec nerozumi....premejslej predtim nez sem neco napises........ a kure o kolik jsi to nataktoval? jo o 0.1 a uz to nejde...no fakt ze na 0.1 bys nemel jeste zvysovat napeti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Konečně někdo kdo se ruzumně zastane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 ještě něco mě napadlo 1) stáhni si nejnovější ovladačee biosu 2) najdi si někde video jak to taktovaly a zkus to stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Jo dobrej nápad díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Kapr :roll: Bejt tebou tak se na to vyškubnu,protože tomu evidentně nerozumíš,ale jestli si chceš zničit desku,procesor nebo jiný komponenty,tak zkus to napětí a paměti jak jsem psal. Debila si nech ty inteligente,je to jeho rozhodnutí,jestli si to chce třeba posrat,tak ať do toho jde :roll: napětí mám snad z 1.8 na 2.1 ...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Kapr :roll:Bejt tebou tak se na to vyškubnu,protože tomu evidentně nerozumíš,ale jestli si chceš zničit desku,procesor nebo jiný komponenty,tak zkus to napětí a paměti jak jsem psal. Debila si nech ty inteligente,je to jeho rozhodnutí,jestli si to chce třeba posrat,tak ať do toho jde :roll: napětí mám snad z 1.8 na 2.1 ...:roll: jo ja tomu nerozumim :D ty si delas srandu co??nejdriv cum co pises....radis mu jak nevim co..v jedny vete nepise ze tomu nerozumi..pak at si zvysi napeti...ted zase napises ze jestli si chce znicit desku tak at zkusi to napeti...hele jinak ses OK?vidis co pises?jako co je tohle za radu? je to sice jeho rozhodnuti ale ty mu z toho delas peknej bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 hlavně přidávánim do fsb si zvedáš paměti, tak jim zkus přiložit voltáž ;) Napiš sem co máš za ramky (výrobce,typ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 No ty vole:blink2: ty si ze mě snad děláš prdel ne???:roll: Dobře,napíšu mu,jestli tomu nerozumí,tak ať se na to vysere...dobrý jo?jinak v pohodě? tak mu rovnou napíšu co má dělat,ale musí počítat s tim,že je tam riziko toho,že když je nezkušenej že může něco posrat.Ale já se vůbec s nějakou rybou tady nebudu dohadovat omg :roll: nebudu mu zasírat topic,jestli si potřebuješ ještě vylejt srdce,napiš mi pm :roll: //jinak ta věta byla vytáhnutá z příspěvku pro kuře,to nebylo na tebe...ale to je asi zbytečný,viď?:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Ramky to jsou kingstom ddr2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 je jedna 2gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Radši to nech plavat. Nech si to udělat třeba od někoho kdo tomu rozumí, tohle nemá smysl a ještě to upečeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.