xUltimate Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Čau, právě jsem dohrál heavy rain a zajímá mě, když chci udělat trofej, jak musí zemřít medison, norman, manfred apod.. jestli musim jít celou hru odznova, nebo stačí jen v těch určitých pasážích udělat jiné rozhodnutí. Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 no na trofeje to můžeš hrát od určité kapitoly.Takže stačí v nějakých pasážích nechat postavu zemřít a hrát dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Takže řekněme, že hra má 20 kapitol. V páté kapitole je první rozhodnutí, zda-li má někdo zemřít. Takže když si to spustím od té páté kapitoly a nechám postavu zemřít, příběh se změní a já budu pokračovat od té páté kapitoly až do konce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 For_est-5 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 3K^;841066']Takže řekněme' date=' že hra má 20 kapitol. V páté kapitole je první rozhodnutí, zda-li má někdo zemřít. Takže když si to spustím od té páté kapitoly a nechám postavu zemřít, příběh se změní a já budu pokračovat od té páté kapitoly až do konce?[/quote'] Máš např.20 kapitol a pokud uděláš rozhodnutí v 6 kapitole tak se to projeví až do konce, ale trofeje dělej normálně přes kapitoly jen udělej první trofej aby přežily všichni hlavní hrdinové(Eathan,Medison,Shaun a FBI Jayden) a pak dělej trofeje jak chceš kdykoli můžeš kapitolu zahrát tak jak chceš aby se vyvýjel příběh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xUltimate
Čau, právě jsem dohrál heavy rain a zajímá mě, když chci udělat trofej, jak musí zemřít medison, norman, manfred apod.. jestli musim jít celou hru odznova, nebo stačí jen v těch určitých pasážích udělat jiné rozhodnutí. Díky..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.