xUltimate Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2010 Čau, právě jsem dohrál heavy rain a zajímá mě, když chci udělat trofej, jak musí zemřít medison, norman, manfred apod.. jestli musim jít celou hru odznova, nebo stačí jen v těch určitých pasážích udělat jiné rozhodnutí. Díky.. Citovat
0 radator Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2010 no na trofeje to můžeš hrát od určité kapitoly.Takže stačí v nějakých pasážích nechat postavu zemřít a hrát dál Citovat
0 xUltimate Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 14, 2010 Takže řekněme, že hra má 20 kapitol. V páté kapitole je první rozhodnutí, zda-li má někdo zemřít. Takže když si to spustím od té páté kapitoly a nechám postavu zemřít, příběh se změní a já budu pokračovat od té páté kapitoly až do konce? Citovat
0 For_est-5 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2010 3K^;841066']Takže řekněme' date=' že hra má 20 kapitol. V páté kapitole je první rozhodnutí, zda-li má někdo zemřít. Takže když si to spustím od té páté kapitoly a nechám postavu zemřít, příběh se změní a já budu pokračovat od té páté kapitoly až do konce?[/quote'] Máš např.20 kapitol a pokud uděláš rozhodnutí v 6 kapitole tak se to projeví až do konce, ale trofeje dělej normálně přes kapitoly jen udělej první trofej aby přežily všichni hlavní hrdinové(Eathan,Medison,Shaun a FBI Jayden) a pak dělej trofeje jak chceš kdykoli můžeš kapitolu zahrát tak jak chceš aby se vyvýjel příběh. Citovat
Otázka
xUltimate
Čau, právě jsem dohrál heavy rain a zajímá mě, když chci udělat trofej, jak musí zemřít medison, norman, manfred apod.. jestli musim jít celou hru odznova, nebo stačí jen v těch určitých pasážích udělat jiné rozhodnutí. Díky..
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.