Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xko 360 flash?

Otázka

Odesláno

Možná to bude znít trochu blbě ale nevím jestli mám moje xko flashlé... nedávno jsem koupil z jedne zastavárny jako že tam mi ktomu nic neřekli . Jde to nějak zjistit jinak než vypálit hru a zkusit to ? :D Jinak je to verze Falcon a na hdd je plno savu a dostal jsem k tomu jen dvě hry tak nevim jesli si ta osoba půjčovala nebo měla i vypláný a jenom to do te zastavarny nechtěla dát . Tak pls poraďte ... Díky předem za odpovědi..:D

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Aha sorraaač:-D ja myslel nad tou plombou je to tak zesvetleny a vyfoceny z takovýho úhlu že mi to připadlo jak nějaký usb... no tak tu plombu tam nemám . Mám jenom naprava od power takovou sříbrnou psak do šířky cca 1 cm a na delku cca 3 cm ale ta jde odlepit aniž by se poškodila . A je možný že u každého modelu je ta plomba jiná ?

• 0
Odesláno

Zdravim všechny :) sem tu novej a mam ten samej problém koupil jsem si Xbox z bazaru a nevim jestli je flashnutej.Po Odendání toho krytu tam mam ještě tu origo přelepku jak je tady někde na fotce a pro jistotu jsem si vypálil i DVDčko s hrou a když ho vložim do XBOXu napíše mi to Please insert this disk to XBOX konzole nebo nějak tak.Znamená to teda že není flashnutá a můžu se připojit na Live nebo že jsem to DVDčko špatně vypálil??(dělal jsem to podle návodu co jsem tady našel tak snad neni)??

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu