Sajmoska Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Čau, chci se zeptat, jestli nevíte někdo nějakou dobrou !českou! stránku, neb prodejnu, kde mají pěkný velký (ne malý pLevelový) herní plakáty s aktuálníma hrama, jako MW2, Gears of War 2, God of War, Final Fantasy atd. Googlil jsem googlil a nic kloudnýho nenašel, tak se ptám, jestli to někdo tady neřešil a nenašel něco fajn a mohl doporučit. Dík Sajmoska 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Zkus zajít osobně do JRC, Xzone a zeptat se někdy ti je dají zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sajmoska Odesláno Březen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Když jsem byl minule v JRC, tak tam byla strašná domina, tak doufám, že už tam nedělá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Ví, že chceš CZ obchody, ale tady nic moc neseženeš. Když chceš pořádnej a kvalitní plakát, tak jedině eBay nebo zahraniční eshopy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lilien Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Na aukru jich je taky dost dobrych... http://aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=6185514 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Jo, ale koukni se kolik stojí jeden plakát vč. pošty ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 v casopisu score sou dobry plakaty ted je tam zrovna jeden z crysis 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lilien Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Jo, ale koukni se kolik stojí jeden plakát vč. pošty ! svata pravda ale normalni plakaty treba na posters stoji skoro 2x tolik... Na aukru jsem si kupoval dva plakaty za 260,- to mas 130/ks... neprislo mi to zas tak moc penez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 svata pravda ale normalni plakaty treba na posters stoji skoro 2x tolik... Na aukru jsem si kupoval dva plakaty za 260,- to mas 130/ks... neprislo mi to zas tak moc penez Jo, ale když si vezmeš že si zajdeš do JRC zeptáš se jestli mají plakáty a oni ti jeden nebo dva dají zadara tak to se nedá srovnávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lilien Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Jo, ale když si vezmeš že si zajdeš do JRC zeptáš se jestli mají plakáty a oni ti jeden nebo dva dají zadara tak to se nedá srovnávat... jasne, ale kdyz to zase srovnas s ebay, tak jsme opet nekde jinde :) ale mas pravdu, ze muzes zkusit JRC... ale zas kdyz nebydlis ve velkomeste (jako ja) tak ty moznosti nemas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Osobně jsem na eBay kupoval jen jeden plakát, ale velmi kvalitní a pěkně provedenej ve velikosti 60x90cm mě vyšel na necelou stovku včetně poštovnýho ;) Samozřejmě záleží na prodejci, ale na eBay je obrovskej výběr plakátu a hodně jich je velmi kvalitních. Sajmoska: kdyby si měl zájem, tak ti klidně na eBay můžu objednat. Kdyžtak PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Jo, ale když si vezmeš že si zajdeš do JRC zeptáš se jestli mají plakáty a oni ti jeden nebo dva dají zadara tak to se nedá srovnávat... osobně taky chodim do JRC pro plakáty na aukru sem ještě nebyl ale chci se tam mrknout přijdu si do jednoho zeptám se a on mi sám nabídne plaktáty protože jich měly moc když sem byl před týdnem v JRC tak sem si od nich vzal bad company 2 uplně nejvíc ze všeho bych ale chtěl plakát god of war 3 jak je na obalu po tom ůplně toužim v sobotu tam jedu a musim se jich zeptat ale asi jim za to ár korun dám je mi blbí přijít a něco si za dara vzít ve score jsou taky dobrí ten s crysis 2 mám taky a z ebay jsou prej taky good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 řekni si věchny plakáty jaký by si chtěl....mám jich dcl dost :D sic starších,ale mám :) o víkendu napíšu seznam (jsem na intru), ale tak namátkově co si pamatuju: Mirrors edge, dead,space,ghostbuster,resistance 2, resistance(to na psp),LBP,Killzone 2,Gran turismo mobile,uncharted 2,nfs undercover,motorstorm,fable 2............... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemema Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Pokud máš zájem můžu ti za nějaký solidní peníz vytisknout až do a0, ruzne typy materialu nebo napr. fotoplatna atd, staci kdyz si dodas obrazek se slusnym rozliseni a neni problem. Pokud by jsi mel zajem pis na icq 193665574 nebo mail nemema@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lilien Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 tak jsem nasel jednu stranku, kde se prodavaji plakaty www.zakoupit.cz vypada to slusne i vyber je docela siroky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.