Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.4k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

Tak ted jsem konecne hral kampan v koopu s kamosem a opet parada, stihli jsme se sice dostat jen do tretiho aktu, ale naramne jsem si to uzil, miluju nove zbrane predevsim retrolancer a oneshot....obvzlast retro lancer je paradni, v bete mi moc nesedl, ale v kampani jsem si ho vazne zamiloval, sice jsem si musel trochu zvyknout jak strasne kpe, ale ta jeho sila a predevsim ten nadherny bodak s kterym je takova sranda nabirat jednoho locusta/lambenta za druhym, to je k nezaplaceni, jen skoda ze to bude trvat nez tu kampan dohraji...

2Bart: sry ze jsem dnes nesel na tu hordu, ale nakonec mi vysel ten coop takze jsme celej den smazili s kamosem

2Rocky: Ja bych i dal, jen se mi nechce tu kampan dohravatg nez to dohraju z kamosem.

Jinak moment na konci tretiho aktu s domem a tou paradni hudbou (nechci moc spoilerovat, ale ti co dohrali vedi), tak ten byl proste paradni......

Ta hra je vazne skvela, takovych uzasnych momentu je spusta a to jsem se dostal lehce za pulku...

Odesláno
Rockyzz: do toho bych klidně šel, ajchy by se hodily

Desi: ta hudba to byl ten Bryan Adams jak sem tu psal

To podle me nebyl bryan adams, ale upraveny mad world od gary julese, alespon me to tak znelo :)

Sakra, právě jsem si přečetl recenzi na GoW3 a asi budu muset najít nějaké finanční rezervy, třeba týden nejíst nebo tak něco :cheesygrin:

To bys mel, stoj to za to :)

Odesláno
Vcera jsem si daval versus mod, a prisel jsem na jednu funkci ... Nevim jestli ste to uz nekdo objevil, ale na te mape Zácpa ( ta ve tmě) nebo tak nejak , kdyz pri nacitani kola zmacknete křížek, tak vám zacne hrát hudba a vsichni reknou "This is for you Benjamin".

jojo je to bomba to jsem taky zjistil. Má to atmosféru jako prase.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu