Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
To je přesně ten Ajch co udělal ten hráč( s 1000G) glitchem co tam měl Epic.Musíš hrát 5 událostí v Gearsu.(tj. kalendář události co máš napsaný v menu hry)

edit:jinak 1000G už má více hráčů.(vím o 4)

Ti co mají 1000G, museli upravit save v komplu, protože podle jednoduchý matematiky to není možný normální cestou udělal, tohle je podle mě na ban.
  • Odpovědi 1.4k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
Ti co mají 1000G, museli upravit save v komplu, protože podle jednoduchý matematiky to není možný normální cestou udělal, tohle je podle mě na ban.
Taky si to myslím,jenže BAN nedostanou.Protože EPIC se o to nezajímá.Už ve 2 dílu bylo spousta cheatařů a nic s tím neudělali.A když se jim někdo ozval na jejich fóru,tak ještě dostal BAN.( např. bývalá světová jednička v Hordě IB O IR ID O)Jak to tak vypadá,tak to zde dopadne stejně.Zatím sice nikdo nehacknul třeba žebříčky v Hordě 2.0,ale to bude jen otázka času.EPIC zajímají jen peníze hráčů.
Odesláno
Taky si to myslím,jenže BAN nedostanou.Protože EPIC se o to nezajímá.Už ve 2 dílu bylo spousta cheatařů a nic s tím neudělali.A když se jim někdo ozval na jejich fóru,tak ještě dostal BAN.( např. bývalá světová jednička v Hordě IB O IR ID O)Jak to tak vypadá,tak to zde dopadne stejně.Zatím sice nikdo nehacknul třeba žebříčky v Hordě 2.0,ale to bude jen otázka času.EPIC zajímají jen peníze hráčů.
To máš asi pravdu, ale je to k naštvání. Ani ne tak proto že to bude mít někdo dřív než já, ale prostě potom to strácí veškerý smysl:-)
Odesláno
To je přesně ten Ajch co udělal ten hráč( s 1000G) glitchem co tam měl Epic.Musíš hrát 5 událostí v Gearsu.(tj. kalendář události co máš napsaný v menu hry)

edit:jinak 1000G už má více hráčů.(vím o 4)

Ten War Supporter se dal ziskat diky chybe Epicu, ale jen den pred vydanim. Byla chyba ve hre a za kazdy private match to pripocetlo 1. Mrzi me, ze jsem to nenahral. :(

Co se tyce Seriously, tak to je blbost, aby nekdo mel. 18k matchu po 5 minutach = 62,5 dne. A to 5 minut na zapas je pouze muj odhad. Plus kampan, horda a beast. Ted to opravdu jeste mit nemohou, jsou to pouze zasr*ni cheateri.

Odesláno

Caute skileři :D možná tu již padla otázka, zda je možné bezpečně hrat GoW3 na Xku s nynějším CFW LT+1.92???? LT+2.0 již je , nikoli pro Slim ale Fhat! Tak co tedy...jsem četl nějaký info ohledně ochrany (XGD3 / navíc ani samotnej ABGX není schopný upravit staženou hru ISO) tak nevím :) Nebo prostě čekat na LT+2,0 nebo hrat na 1.92 ale ne ONLINE :D

Odesláno
Caute skileři :D možná tu již padla otázka, zda je možné bezpečně hrat GoW3 na Xku s nynějším CFW LT+1.92???? LT+2.0 již je , nikoli pro Slim ale Fhat! Tak co tedy...jsem četl nějaký info ohledně ochrany (XGD3 / navíc ani samotnej ABGX není schopný upravit staženou hru ISO) tak nevím :) Nebo prostě čekat na LT+2,0 nebo hrat na 1.92 ale ne ONLINE :D
zbav se sracek prestan přemešlet a zahlcovat se takovejma ♥♥♥♥vinama jeko je nejaká nová ochrana kup origo
Odesláno

No to teda v žádnym případě desmonde, a ani mi nenaznačuj že jí používáš i ty, jinak si o tobě celkově asi změnim názor.

Lupara je totální trapárna, když to umíš a nejsi lama tak dáš každýho na jednu ránu i gnasherem, jako já. Lupara je dobrá leda pro začátečníky, aby se to naučily, protože k tomu nepotřebuješ žádnej trénink, jakože zaměřovací skill (což z gnasherem jo).

Proto nesnesu ubožáky který používají luparu ikdyž mají level 50 a tak, to prostě nechápu.

K tomu dodám tohle video :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu