Umberto Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 To je přesně ten Ajch co udělal ten hráč( s 1000G) glitchem co tam měl Epic.Musíš hrát 5 událostí v Gearsu.(tj. kalendář události co máš napsaný v menu hry)edit:jinak 1000G už má více hráčů.(vím o 4) Ti co mají 1000G, museli upravit save v komplu, protože podle jednoduchý matematiky to není možný normální cestou udělal, tohle je podle mě na ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Dalsi povedeny easter-egg, co s tema kuratama v epicu maji? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Ti co mají 1000G, museli upravit save v komplu, protože podle jednoduchý matematiky to není možný normální cestou udělal, tohle je podle mě na ban.Taky si to myslím,jenže BAN nedostanou.Protože EPIC se o to nezajímá.Už ve 2 dílu bylo spousta cheatařů a nic s tím neudělali.A když se jim někdo ozval na jejich fóru,tak ještě dostal BAN.( např. bývalá světová jednička v Hordě IB O IR ID O)Jak to tak vypadá,tak to zde dopadne stejně.Zatím sice nikdo nehacknul třeba žebříčky v Hordě 2.0,ale to bude jen otázka času.EPIC zajímají jen peníze hráčů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Taky si to myslím,jenže BAN nedostanou.Protože EPIC se o to nezajímá.Už ve 2 dílu bylo spousta cheatařů a nic s tím neudělali.A když se jim někdo ozval na jejich fóru,tak ještě dostal BAN.( např. bývalá světová jednička v Hordě IB O IR ID O)Jak to tak vypadá,tak to zde dopadne stejně.Zatím sice nikdo nehacknul třeba žebříčky v Hordě 2.0,ale to bude jen otázka času.EPIC zajímají jen peníze hráčů. To máš asi pravdu, ale je to k naštvání. Ani ne tak proto že to bude mít někdo dřív než já, ale prostě potom to strácí veškerý smysl:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 To je přesně ten Ajch co udělal ten hráč( s 1000G) glitchem co tam měl Epic.Musíš hrát 5 událostí v Gearsu.(tj. kalendář události co máš napsaný v menu hry)edit:jinak 1000G už má více hráčů.(vím o 4) Ten War Supporter se dal ziskat diky chybe Epicu, ale jen den pred vydanim. Byla chyba ve hre a za kazdy private match to pripocetlo 1. Mrzi me, ze jsem to nenahral. :( Co se tyce Seriously, tak to je blbost, aby nekdo mel. 18k matchu po 5 minutach = 62,5 dne. A to 5 minut na zapas je pouze muj odhad. Plus kampan, horda a beast. Ted to opravdu jeste mit nemohou, jsou to pouze zasr*ni cheateri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 No jestli někdo hackne žebříčky Hordy,tak se jim na to vykašlu.Ta hra by pro mě ztratila smysl.Hlavně že se Banuje za upravenou konzoli,ale za upravené ajchy už nikoliv.Jsou už k smíchu.Slušní hráči to vždy odnesou.Potom ať se nikdo nediví,že je tolik pirátů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Oni nebanuji uz ani za tu konzoli. To uz je doba, co naposledy banovali za flash. Jejich pristup opravdu nechapu. Nejhorsi na tom je, ze to kvuli nim odnaseji normalni lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Tak už mám možnost to hrát a hraju to na 3D TV a opravdu nehoráznej zážitek ,nelituju zakoupení nové TV :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Tak už mám možnost to hrát a hraju to na 3D TV a opravdu nehoráznej zážitek ,nelituju zakoupení nové TV :)co jsi koupil ta 3D TV??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Lg47lw4500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Tak už mám možnost to hrát a hraju to na 3D TV a opravdu nehoráznej zážitek ,nelituju zakoupení nové TV :)No nějak mě to ve 3D nechytlo.Chybí mi tam ta ostrost co je ve 2D.Ale samozřejmě každý má jiné oči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pyxi007 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Caute skileři :D možná tu již padla otázka, zda je možné bezpečně hrat GoW3 na Xku s nynějším CFW LT+1.92???? LT+2.0 již je , nikoli pro Slim ale Fhat! Tak co tedy...jsem četl nějaký info ohledně ochrany (XGD3 / navíc ani samotnej ABGX není schopný upravit staženou hru ISO) tak nevím :) Nebo prostě čekat na LT+2,0 nebo hrat na 1.92 ale ne ONLINE :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Caute skileři :D možná tu již padla otázka, zda je možné bezpečně hrat GoW3 na Xku s nynějším CFW LT+1.92???? LT+2.0 již je , nikoli pro Slim ale Fhat! Tak co tedy...jsem četl nějaký info ohledně ochrany (XGD3 / navíc ani samotnej ABGX není schopný upravit staženou hru ISO) tak nevím :) Nebo prostě čekat na LT+2,0 nebo hrat na 1.92 ale ne ONLINE :Dzbav se sracek prestan přemešlet a zahlcovat se takovejma ♥♥♥♥vinama jeko je nejaká nová ochrana kup origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 jo přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Kdybych si měl za rok koupit jen jednu hru,tak by to byla tato! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Tak mu to nechte, je to kazdeho vec, kdyz chce porad clovek resit takovy problemy at si je resi.....ikdyz posledni dobou si rikam, ze to neustale flashovani by se ani nevyplatilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 člověk je ve stresu a bojí se jestli nedostane ban. A pokud si člověk objednává hry z UK tak to je za jiný peníze a v pohodě se to dá utáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Zase to treba chapu u lidi co nemaj potrebuje jet online, kazdopadne me to za ty onlin funkce stoji kupovat, ale taky k tomu mam jinej pristup, protoze ty penize mam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 No nějak mě to ve 3D nechytlo.Chybí mi tam ta ostrost co je ve 2D.Ale samozřejmě každý má jiné oči. mam stejny pocit, v tom 3D zadnej zazrak, ale to je tím že hra není primárně dělana na 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Tak, dneska jsem si dal, nebo ne dneska ale přímo ted 26 killů + 13 sražení v team deathmatchy, docela slušný ne? Na to že jsem žel gnasherem proti lamkám z Luparou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Co je na "lupare" lamarskyho? Jo jasne je silna, ale zase mas vazne jen jeden pokus coz ji znevyhodnuje na uroven gnasheru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 No to teda v žádnym případě desmonde, a ani mi nenaznačuj že jí používáš i ty, jinak si o tobě celkově asi změnim názor. Lupara je totální trapárna, když to umíš a nejsi lama tak dáš každýho na jednu ránu i gnasherem, jako já. Lupara je dobrá leda pro začátečníky, aby se to naučily, protože k tomu nepotřebuješ žádnej trénink, jakože zaměřovací skill (což z gnasherem jo). Proto nesnesu ubožáky který používají luparu ikdyž mají level 50 a tak, to prostě nechápu. K tomu dodám tohle video :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Ja ji nepouzivam a jeji pritomnost ve hre me neirituje a ani mi to neprijde jako lamarna.......myslim si ze jako "jednorazka" to funguje dobre bud se trefis nebo ne u gnashera muzes minout ale pak to do nepritele muzes sit dal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 to video s Adou je univerzální:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Pokud si skiller, nebo prostě už skušenej hráč, což je většina hráčů lvl 50 a víc tak se luparou trefíš úplně vždy, pač víš jak na to a nikdo proti tobě nemá šanci, takže jo je to totální trapárna a lamárna. Ale u nováčků se to samozřejmě dá pochopit, každý musí nějak začít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.