Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
pokud by v onlinu nebyla sawed offf shit (lupara) tak je to pro mě nejlepší multiplayer

Jo to je pěkně ošklivá věcička no... :D :D

U mě vede v mulťáku BF3... bavil by mě asi i víc GoW mulťák nebejt oněch mistrů, který tu furt omýlám dokola :D ale i tak je to zatim furt skvělá věc na odreagování od BF a jinejch her :D

• Odpovědi 1.4k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
Silná jak prase, ale zase nemá range... což 80% hráčům proti mě nevadí, když si doběhnou až ke mě aby mě rozstřelili na kousky :D

nemá range vazne ja sem potkal v onlinu i par lidi co sni v uvozovkách snajpřili :D me treba týpek sfouknul s upilovanou na takovejch realnejch 10metrů

jinak pro srovnání

gnasher damage:

600 normal ammo

800 active ammo

sawed off shit damage:

2500 normal ammo

2500 active ammo (má jen větší dostřel ale damage zůstává stejný)

• 3 weeks later...
Odesláno
chapu dobře že Season pass je neco jako kod na stahnutí všech dlc map abych za ne musel platit ten Season pass mi to zpristupni ?

Season Pass zaplatíš jednou a máš zaplacené všechny 4 DLC. Normálně kdybys platil po jednom tak bys dal asi 3600MSP za Season Pass dáš jenom 2400MSP (dneska to je možná míň, to nevím).

• 3 weeks later...
Odesláno

Tak mě se hra dostala do rukou až před nějakou chvilkou, takže i já sem (sice už s křížkem po funusu) napíši svůj názor .

GOW 3 se mi z celé trojice GOw líbí asi nejvíce, co se týče po grafické stránce, tak po stránce příběhové. Nutno dodat, že ještě nejsem u konce hry (Act III, Chapter I), takže jsem celkem zvědav čím, mě hra ještě překvapí. Do této doby jsem se u hry bavil perfektně a nejsem kolikrát schopen se od ní odtrhnout a jít hrát něco jiného. Multiplayer neposoudím, jelikož jsem hráč, který hraje pouze single .

Zkrátka a dobře, je škoda že série GOW skončila už u třetího dílu.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu