xManitua Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 pokud by v onlinu nebyla sawed offf shit (lupara) tak je to pro mě nejlepší multiplayer Jo to je pěkně ošklivá věcička no... :D :D U mě vede v mulťáku BF3... bavil by mě asi i víc GoW mulťák nebejt oněch mistrů, který tu furt omýlám dokola :D ale i tak je to zatim furt skvělá věc na odreagování od BF a jinejch her :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Možete mi nekdo vysvetlit co je to ten Sawed Off Shit ? Thx pokud vysvetlite ( na youtube sem to moc nepochopil ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Možete mi nekdo vysvetlit co je to ten Sawed Off Shit ?Thx pokud vysvetlite ( na youtube sem to moc nepochopil ) Jsi to napsal přesně takhle na youtube? :D :D Sawe-Off je malá opilovaná brokovnice :D Ale je hustý, že když napíšeš na youtube Sawed Off Shit... první video GoW :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Jsi to napsal přesně takhle na youtube? :D :D Sawe-Off je malá opilovaná brokovnice :DAle je hustý, že když napíšeš na youtube Sawed Off Shit... první video GoW :D Jj napsal a co je na ni tak hrozneho je moc silna ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Jj napsal a co je na ni tak hrozneho je moc silna ? Silná jak prase, ale zase nemá range... což 80% hráčům proti mě nevadí, když si doběhnou až ke mě aby mě rozstřelili na kousky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Silná jak prase, ale zase nemá range... což 80% hráčům proti mě nevadí, když si doběhnou až ke mě aby mě rozstřelili na kousky :D nemá range vazne ja sem potkal v onlinu i par lidi co sni v uvozovkách snajpřili :D me treba týpek sfouknul s upilovanou na takovejch realnejch 10metrů jinak pro srovnání gnasher damage: 600 normal ammo 800 active ammo sawed off shit damage: 2500 normal ammo 2500 active ammo (má jen větší dostřel ale damage zůstává stejný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Právě... vážně jediný co tu hru pro mě furt víc a víc degraduje!? Kampaň fakt luxusní příběh, Multiplayer originální a skvělej ale se** se to víc a víc bohužel :( Hm, pribeh... podla mna ten obrat bol zvlastny, ako keby scenarista nevedel co si po epickej a uzasnej dvojke s pribehom pocat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 chapu dobře že Season pass je neco jako kod na stahnutí všech dlc map abych za ne musel platit ten Season pass mi to zpristupni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 chapu dobře že Season pass je neco jako kod na stahnutí všech dlc map abych za ne musel platit ten Season pass mi to zpristupni ? Season Pass zaplatíš jednou a máš zaplacené všechny 4 DLC. Normálně kdybys platil po jednom tak bys dal asi 3600MSP za Season Pass dáš jenom 2400MSP (dneska to je možná míň, to nevím). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Mám hru z Hutu a nemám v ní české titulky, mám normálně nastavené locale na czech republic, ale hra je v angličtině. je možné, že hra vyšla v pal regionu ve více jazykových mutacích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Mám hru z Hutu a nemám v ní české titulky, mám normálně nastavené locale na czech republic, ale hra je v angličtině. je možné, že hra vyšla v pal regionu ve více jazykových mutacích?vypadá to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Zoombik Taky sem koupil gears of war 3 mely napsane ze je s cz titulkama doma sem zapl vechno czech location a stejnak tam nejsou mosis met na obale cz titulky napsane jinac je tam met nebudes . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Buďte rádi že tam ty CZ titulky nemáte :D mě stačily ve dvojce... český překlady stojej za **** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 xManitua: Netvrdím, že bych nějak truchlil, s angličtinou nemám vůbec problém, ale tak spíše ze zvědavosti mě to zajímalo, jak to vlastně je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Buďte rádi že tam ty CZ titulky nemáte :D mě stačily ve dvojce... český překlady stojej za ****není to tak strašný...ale je pravda že KRTKOMET musel překládat nějákej s prominutím ♥♥♥♥♥♥:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 A co plapolive lusky ci jak to bylo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 nak nechapu ze v ntsc verzi co mam na rghcku cestina je a v pal verzi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 To je hodně divný no, že ve verzi NTSC, která vůbec není určena pro Evropu, je čeština... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 A co plapolive lusky ci jak to bylo? :Dplapolave výhonky, ale lusky by byly ještě lepší:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Tak mě se hra dostala do rukou až před nějakou chvilkou, takže i já sem (sice už s křížkem po funusu) napíši svůj názor . GOW 3 se mi z celé trojice GOw líbí asi nejvíce, co se týče po grafické stránce, tak po stránce příběhové. Nutno dodat, že ještě nejsem u konce hry (Act III, Chapter I), takže jsem celkem zvědav čím, mě hra ještě překvapí. Do této doby jsem se u hry bavil perfektně a nejsem kolikrát schopen se od ní odtrhnout a jít hrát něco jiného. Multiplayer neposoudím, jelikož jsem hráč, který hraje pouze single . Zkrátka a dobře, je škoda že série GOW skončila už u třetího dílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Kdo mluvil o konci? Určitě se v budoucnu jeste nějakého gow dockame.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 No tak všude se psalo a říkalo, že trojka je poslední ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 No rozhodne je to uzavrani planovane trilogie od Epicu, je to ovsem tak silna znacka, ze bych veril, ze se na necem zacne pracovat, ikdyz asi jinde nez v Epicu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 ano je to konec trilogie a pokud neco vyjde od nejakeho jineho studia tak doufam ze to neudela serii a jmenu gears ostudu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Pokud vim tak internetem bezeli spekulace nad People Can Fly, ktere by si Epic urcite ohlidal, ale myslim, ze to asi spolu s microsoftem kohokoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.