mirdase Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 hm ty jsi asi trochu divnej to jsi vzal kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Prosím vás vy co tady pořád melete o banu tak by mě zajímalo kolik zvás si třeba jde koupit original film atd. Nějaký keci tipu že vám to dá něco víc to je pěkná pí... :roll: Asi vim, co rikam a kdyz rikam, ze mi to dava vic to kupovat nez kdyz si to stahuju a vypaluju tak to tak je.... Delal jsem oboji a tohle mi proste vyhovuje vic, to ze tobe to dobre nedela, to ti neberu, tak mi neber to ze to mam jinak ;) jenze dle zakonu je stahovani her nelegalni kdezto filmu,hudby atd ne. No do problematiky nelegalnich kopii her nevidim, ale pokud vim tak stahovani nelegalni neni, jen sdileni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Prosím vás vy co tady pořád melete o banu tak by mě zajímalo kolik zvás si třeba jde koupit original film atd. Nějaký keci tipu že vám to dá něco víc to je pěkná pí... :roll: Ach jo, ty vole. Tak pokud chces priklad, vem si muj ucet na xbox live, podivej se na me hry. Drive jsem hral palene hry, hru jsem rozehral, zahodil, sel hrat dalsi. Ted hry dohravam na 1000G a vyuzivam opravdu maximum z tech her. Kdyz si hry kupuju, tak se nejdriv podivam, co je to zac a potom si ji koupim, stare hry z profilu dohravam uz pres pul roku. Nehlede na to, ze opravdu mam z tech her vetsi radost, kdyz si ji koupim. :D Ale to omezenci nepochopi (timto nemyslim omezenci == flasheri) Navic filmy stahovat je legalni, pouze sdilet je nelegalni. Zatimco stahovani software je nezakone, kdyz piset takovy komentar tak by si si to mel nejdrive zjistit jak to vubec je. Abych tady tedy necim prispel, tak je dobre si precist tento clanek, myslim, ze je dobre napsany. Sice je rok stary, ale nic moc se myslim nezmenilo. http://earchiv.chip.cz/cs/earchiv/vydani/r-2010/stahovani-legal-ilegal.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 vydeli jste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 [ATTACH=CONFIG]13825[/ATTACH]vydeli jste? mám předobjednáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 [ATTACH=CONFIG]13825[/ATTACH]vydeli jste? blik, to tu řešíme už hodně dlouho:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Ja sem si nečetl cely tema.. to bych nedal :D jen sem to nahodou zahlidl tu konzoli a tak sem ji sem dal nevedel sem že ji máte už probranou.. sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 hra vyšla Gears.of.War.3.JTAG-XBOX360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Njn, BigMen je trochu opozdeny :) Ne delam si srandu sry :) Nj, Pirati zase o dost dni driv.....to me fakt sere....ikdyz ja presto ze to koupim hned 20. tak se minimalne ke kampani nedostanu driv, pac si ji setrim na coop s kamosem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 hra vyšlaGears.of.War.3.JTAG-XBOX360 This is a developer copy (Not completly final) of the game with achievements,Single Player/Coop Campaign and System Link Multiplayer (See you onlineon XLink Kai ^^).Some missions at the end of the campaign seam to be missing - so decide foryourself if you want to wait for the retail or not! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Heh, takze mate smulu....kdo by to chtel hrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Ale ona uz je verze Gears.Of.War.3.JTAG.XBOX360-TheFirst7 !RETAIL! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 http://sharingcentre.net/158818-gears-of-war-3-2011engxbox360rf/ - 8.08 GB takže xgd3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Jezis to tu ted budou samy keci o novy ochrane, o tom jak to vypalit a podobny blbosti :( Nechcete na to zalozit jine tema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 no tak to tady bylo snad vždy ne? hry se to taky týká...já bych to nehrotil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 no tak to tady bylo snad vždy ne? hry se to taky týká...já bych to nehrotil.... já tedy ano tyhle vaše kecy o tom flashy novy ochraně o podobných pi.covinách mě vůbec nezajímají... toto téma sleduji kvůli novinkám o Gears of War 3 a to co sem začínáte psát mě absolutně nezajímá tímto žádám veškeré omezence založte si vlastní téma(jak psal o stáránku přede mnou Desmond) kde budete psát o té ochraně a podobné hovadiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 http://xliveweb.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=2184%3Arozbalovani-gears-3-xboxu&catid=9%3Anovinky&Itemid=22 Viděli jste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 http://xliveweb.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=2184%3arozbalovani-gears-3-xboxu&catid=9%3anovinky&itemid=22 viděli jste? ano ano :) moc pěkné video už se těším až budu svoji konzoli rozbalovat já :) možná taky udělám nějaké unboxing video :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 já tedy ano tyhle vaše kecy o tom flashy novy ochraně o podobných pi.covinách mě vůbec nezajímají... toto téma sleduji kvůli novinkám o Gears of War 3 a to co sem začínáte psát mě absolutně nezajímá tímto žádám veškeré omezence založte si vlastní téma(jak psal o stáránku přede mnou Desmond) kde budete psát o té ochraně a podobné hovadiny Žádat na fóru, které se aktivně věnuje pirátění a věcím kolem jako celek, aby se v jednom tématu podobné věci neobjevovaly, je poněkud úsměvné. Pokud tě podobné věci (pro jiné uživatele to platí samozřejmě také) otravují, změň fórum. Nejlépe oficiální, tam podobné věci jsou přímo zakázány. No do problematiky nelegalnich kopii her nevidim, ale pokud vim tak stahovani nelegalni neni, jen sdileni.... Tohle neplatí pro software každého druhu. Zde je nelegální i stahování bez sdílení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Žádat na fóru, které se aktivně věnuje pirátění a věcí kolem jako celek, aby se v jednom tématu podobné věci neobjevovaly, je poněkud úsměvné. Pokud tě podobné věci (pro jiné uživatele to platí samozřejmě také) otravují, změň fórum. Nejlépe oficiální, tam podobné věci jsou přímo zakázány. Mě spis jde o to, ze je to porad to same dokola, vetsinou jde o jeden problem (nova ochrana), ktery ma sve vlastni tema, presto se to vzdycky na x stran resi i v tematu s hrou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Žádat na fóru, které se aktivně věnuje pirátění a věcím kolem jako celek, aby se v jednom tématu podobné věci neobjevovaly, je poněkud úsměvné. Pokud tě podobné věci (pro jiné uživatele to platí samozřejmě také) otravují, změň fórum. Nejlépe oficiální, tam podobné věci jsou přímo zakázány.Tohle neplatí pro software každého druhu. Zde je nelegální i stahování bez sdílení. Hezky napsáno... :):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Tohle je ale téma o Gow3 ne o nový ochraně, to by tady pak mohlo bejt jen jedno megachaotický vlákno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LLINDROS Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 http://www.xzone.cz/gears-of-wars-3-vault.php3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Tak uz je to plne funkcni a bez chyb a dokonce s CZ titulkama oproti te predchozi verzi. Tak muzete sosat Gears.Of.War.3.JTAG.XBOX360-TheFirst7, teda jen zatim ti kdo maji JTAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Tupej si tak možná TY! Zajeď do sekce PS3!! Sorry toto není adresováno nikomu! Spletl jsem se a nevšiml si datumu příspěvku. Bylo to adresováno tomu typkovi na první stránce co prohlásil o GOW3 že je to tupá střílečka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.