PauL cZ Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 menší ochutnávka z unboxingu lukaso ty kupuješ i battlefield 3 můžu li se zeptat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Tak ten lancer je luxusni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Někde jsem četl že by mělo GoW3 opět v CZ lokalizaci.. je to pravda? Ixko jsem řed rokem a něco prodal ale kvůli tomuhle závěrečnym dílu o něm znova přemejšlim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Pravda to je, ale prej je tam ten preklad dost spatnej, nekde jsem cetl ze napriklad "fire in the hole" se tam preklada jako "to to boucha" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Ta je boží!! Ale já už mám nové Slimko za 4500kč. Dávat za tuhle limitovanou edici 8000kč tak to si nechám zajít chuť. Jsem hodně velkym fandou GOW a tuhle konsoli bych ne že nechtěl :wohow: ale opravdu ta cena to bych nedal. Je pravda zase ale že tam jsou dva ovladače a hra. Ale ja počkam na samotnou hru na nějakou akci před vanocema.Mám totiž spadeno na Battlefield 3 což bude neskutečná pecka a hlavně mulťak! Je to tak, ta cena odpovídá. Nejlevnější X-ko slim 250GB stojí 5600 a k tomu ještě 1 ovladač a hra by stála cca. 2600. Takže celkem 8200 a ono to i tolik stojí. Stejně tu hru je třeba koupit originál, a tuhle konzoli si sebou vezmu do hrobu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 menší ochutnávka z unboxingu lukaso ty kupuješ i battlefield 3 můžu li se zeptat ? to video jsem viděl pěkné :) jinak ano bf 3 kupuji také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 A kdo ne, ze? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 tady mate spoler jak prase ze hry trva 45 minut http://www.eurogamer.cz/articles/uvodni-trictvrtehodina-z-gears-of-war-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Neodolal jsem, ale jen jsem to tak rychle proklikal, abych moc nespoileroval a jen se podival jak skvele to vypada.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 mám menší dotaz hru na xbox sem si nesháněl už nějakou dobu není totiž čas, ale chci se zeptat protože tady ta hra mi nesmí ujít kdy to bude pro verzi bez toho JTAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 To by me taky zajimalo, vzdycky jsem hry na Xko stahoval, ale pokud by GoW 3 nesla bez JTAG ... Tak bych uvazoval o koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 ¨Tak nad tim kluci jednou zauvazujte a podporte vyvojare, preci jen si to zaslouzi......preci jen vite ze z XGD3 to bude tezky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 takže jestli to chápu dobře na normální xbox bez toho JTAG to bude nějákou dobu trvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 RECENZE EU http://www.eurogamer.cz/articles/gears-of-war-3-recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 další recenze: http://xbox.hrej.cz/recenze/gears-of-war-3-3756/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Zatim neuveritelnych 91 na metacriticu a pochybju, ze to uz pujde vyrazne dolu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Pekne unboxing video urobene po slovensky z limitky.net ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 JJ v úterý mě tohle taky čeká, se nemůžu dočkat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Taky taky, na tohle rozbalovanicko se mimoradne tesim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Hmm, tak to jsme dva :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Jen tak pro info....kdo tady vsechno ma predobjednano Epic edici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 ja ano a dokonce slimko v edici GOW3, a už mi to poslali v pátek tak možná už zítra.... se as poseru..promiňte že se tak vyjadřuju:-) ale to jsou emoce jako u porodu mé dcery:-)...to už asi nevydržím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 ja ano a dokonce slimko v edici GOW3, a už mi to poslali v pátek tak možná už zítra.... se as poseru..promiňte že se tak vyjadřuju:-) ale to jsou emoce jako u porodu mé dcery:-)...to už asi nevydržím A budeš točit unboxing? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Unboxing: Ach jo, zase divná krabice na hru. Už mi začínají docházet náhradní zelené obaly. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Čekam na bazar max do 400kč víc do ni investovat nebudu ... to zatím projedu resty jako Castelvania LoS , Darksiders , GoW 1, 2 a pak až bude cena dole GoW 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.