Umberto Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Umberto čekám dneska unboxing video :D to bych rád ale asi video dělat nebudu ale fotky sem potom hodím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 to bych rád ale asi video dělat nebudu ale fotky sem potom hodím. Presne tak, stejne nikdo na tebe neni zvedavej, smoulo. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Presne tak, stejne nikdo na tebe neni zvedavej, smoulo. :D to s tebe mluví jenom čistá závist ty ty ty šuldo:-) počkej až budu na LIVE ti pošlu výchovnýho virtuálního facana. Ta dnešní mládeš už nemá žádnou úctu ke starším:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 asi gow 3 nebude nejaka kopie co v XGD 2ce co?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 asi gow 3 nebude nejaka kopie co v XGD 2ce co?.... vyser se na kopie kupuj origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Radsi mlc nebo to od piratu zas chytas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Radsi mlc nebo to od piratu zas chytas :) ja se nudim :( :) za hodku a pul mam gow 3 doma i s konzolí potrebuju ten čas nějak zabít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Tak prave mi prisla sms, ze je zbozi pripraveno k odberu na prazske pobocce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 A kde? Ja to mam objednane snad vsude, ale zatim nic. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Xzone..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Xzone..... jj, me taky, uz tam vyrazim :D treba se tam potkame :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Právě sem přišel z práce a už tu na mě čekala obrovská krabice:cheesygrin:. Ta medajle je pořádná a soška ještě lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Xzone..... Zrovna taky vyrážim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 V tom linku je, co to obnáší. :( Je to potvrzene, protoze plno lidí uz tu hru hraje. I kdyz dost se toho jeste nevi.Ale jenom tak zamysleni. Potrebujeme odehrat 18000 zápasů, pokud budu pocitat, ze zapas tvra 5 minut, tak je to 1500 hodin, coz se rovna nadhernym 62,5 dne cisteho casu. Tak tohohle achievementu, ja se ucastnit nebudu. Seriously 2.0 byla pohoda, ale tohle je naprosto prehnany. Sice dohravam vsechny hry, ale tohle bude asi vyjimka. :D No jestli tam budou zařazeny i kola v Hordě,tak s tím nebudu mít problém.A jestli ne,tak mě to taky nezajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Desmond: a kdo z těch kdo se těší na GOW3 neobjednal Epic edici že? :)Za ty peníze to nemá význam.Ty sošky mám samostatně a levněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Ale urcite ne takovouhle ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 tak co? uz hrajete? jaky to je? asi jo jelikoz by ste jinak uz davno napsali.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Uz si to konecne vezu domu.....chvili jsem se bal ze to kvuli prazskym zacpam nastihnu, ale nakonec to vyslo....nemuzu se dockat, az si to rozbalim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Je to z těch her, kde si x hodin říkáš "už jen tuhle potyčku a jdu spát" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0TRPnGfkU2o Můj Unboxing :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Tak už to pařim, chvíli jsem hrál kampaň, potom Hordu a opravdu super, prostě vyšperkovanej předchozí díl. Teď už jen pozvat nějakýho kámoše na víkend a zapařit kampaň ve dvou :D A přidejte si mě pls někdo do přátel, zatim nikoho nemám... TheChoosenOne13 Ondrej120: pěkný videjko, "hlavně mi nečumte na kód prosim" to si zabil :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Moc pekne, ucenuju zes to cely rozebral jednou rukou, ja mel co delat s obema....ale ocividne se to neobeslo bez navalu hnevu :D:D:D Jinak na kod jsem ti ani nekouk ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Pak se dohodnem a můžem třeba dát Hordu nebo Co-Op. GT dole. Já teď razim na singl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Díky chvále vždycky potěší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 sem byl v jrc, kde to mam predobjednany. hajzl*k tam mel ty hry uz za stolem, tak jestli bych si to mohl uz vyzvednout, prej az zejtra :-/ tak uz aby to bylo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.