Nanaki Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 MS nemuze "nechat hru dělat" někomu jinému, když ji nevlastní. To by musel koupit práva a to by se mu asi dost prodražilo. Halo je trochu jiný případ, tam měl všechna práva MS. S diktováním bych byl na místě MS opatrný, pokud by Epic nasrali, mohli by si Epic postavit hlavu, najít si jiného vydavatele (nebo vydat sám) a jít na všechny tři (v té době) konzole. Hře by to neublížilo, prodejnost by se jen zvýšila. Jediný, kdo by na to doplatil, by bylo pár fanboyů a MS. Pokud si vlastník postaví hlavu, může se hra objevit i jinde, třeba Mass Effect se také objevil na PS3, i když bez prvního dílu, kde byla smlouva s MS. U dalších dílů už nebyla, hru vydává EA a už exkluzivní není. Ale neříkám, že to tak dopadne. Dle JRC GoW konzole mají, vyměnit by jí měli, 1200 Kč je dost na to, aby to člověka naštvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Jak rikam, kdyz to Epicy omrzi.....jsem si jisty ze by si to Msoft hned urval, penez na to ma dost a tahle znacka za to porad stoji...... A predpokladam ze jsou stejne nejak k mocrosoftu vazani, protoze neverim tomu ze to tam funguje na dobre slovo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Zase si vem, že UT3 a nakonec i ten Bulletstorm vyšli i na PS3. IMO prostě smlouva, s největší pravděpodobností na omezený počet dílů (nejspíš ty tři, to se nabízí) a v budoucnu se uvidí. MS by samozřejmě značku kupoit mohl, pokud je na prodej, vem si, že ze všeho z univerza má Epic podíl (a to nejsou jen hry). Bylo by dost divné, kdyby se takové dojné krávy vzdali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Verim tomu, ze by se ji mohli zdat minimalne herne, ale tak oni sami to muzou nekomu soupnout, treba zrovna svym oblibencum z people can fly (ktery snda pod epic uz spadaji nebo se zase pletu? :D). Ale doufam ze se to bude drzet u Microsoftu, takhle mi to vyhovuje a ta spoluprace asi vyhovuje i Epicu, ikdyz uz se taky parkrat ozvali reci typu "to vite ze bychom to taky vydali radi jinde nez na xboxu" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 To jako ze mas potrebu to hrat i na easy aby sis moh rict "mam dohrano" ? :)Casual je sice k smíchu,ale bez něj nedosáhneš na všechny ajchy.Proto hraji všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Pravda ja zapomnel ze u GoW se nic lehciho nez casual nevede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Ani se nedivim, ze je GoW tak uspesne, hrajou to temer vsichni online z friendlistu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Zdravím. Dnes jsem si koupil tu limitovanou s medajlí. Akorát mě to nechce vzít kód, který je prý neplatný. Odemyká to tu postavu. Nemáte někdo podobný problém, že by ještě kód nešel uplatnit. Nebo je neplatný a budu muset hru reklamovat... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Už sem někdo hodte svůj unboxing nééé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Ta Horda je povedena =) kdyztak muzem zaparit. LemijuCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Zdravím. Dnes jsem si koupil tu limitovanou s medajlí. Akorát mě to nechce vzít kód, který je prý neplatný. Odemyká to tu postavu. Nemáte někdo podobný problém, že by ještě kód nešel uplatnit. Nebo je neplatný a budu muset hru reklamovat... Děkuji Jeste jsem nezkousel, jdu to prubnou a pak reknu ... Tak me to jde..... ses si jisty, zes to dobre opsal? Strasne blbe se to cte.... A nevim jestli je tohle na reklamaci....bude se blbe dokazovat, ze to nefunguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Jeste jsem nezkousel, jdu to prubnou a pak reknu ...Tak me to jde..... ses si jisty, zes to dobre opsal? Strasne blbe se to cte.... A nevim jestli je tohle na reklamaci....bude se blbe dokazovat, ze to nefunguje :) JJ. Zkoušel jsem to. I zadat místo Dček 0 atak. Ten kód byl rovnou vidět, že. Nemusel se seškrabávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Ano, ten kod na te madily je rovnou videt, je tam vyrity ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Zítra jestli mi to vyjde a na 2 pokus si tu limited konzoli přivezu domů, tak můžeme všichni dát hordu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedeR1505 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 dal bych si ji rád taky, ale bez mikráku to bude krapet složitý :cheesygrin: Jinak dost stupidní dotaz. Já jsem povětšinou hrával Halo: Reach po multáku a tam platilo střílet na hlavu. Tady to praktikuji taky, ale mám pocit, že tady to nějak moc nefunguje. Můžu týpkovy do prsou a oblasti hlavy nasázet i půlku zásobníku, ale přesto on to přežije a ještě mě sejme brokovnicí. Vrcholem bylo, že se ke mě týpek blížil, já vystřílel skoro půl zásobníku a přesto mě napichl na retro lancer. Jak sakra ty hitpointy v GoW jsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 V kazde hre strilej primarne na hlavu, to je vzdy nejucinejsi, vetsinou smrtelne (coz neni zrovna pripad hala :)) Ale zrovna u gow mi to strileni na hlavy moc nejde....mp GoW jsem nikdy moc nehral a pri kampani mi prijde kolikrat dost tezke se trefitdo tech malych locustackych hlavicek a to s tim jinde problem nemam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Kódy ze sběratelský edice sem ještě nezkoušel ale u deus ex mi je to na US accountu taky nechtělo vzít, fungovaly až na mim druhým českym acc, naštěstí to pak funguje na všech učtech na konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Už sem někdo hodte svůj unboxing nééé :D tu je : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Sakra, ta konzole i ovladace jsou zatracene sexy :) Jinak hezka a prihodna hudba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Taky jsem včera koupil novou konzoli s touto hrou a nějak mě to nenadchlo. Navíc přes live mi to prijde docela těžké někoho zabít. Člověk střílí jak blbej a vetsinou nic. Jinak jak to, že někdo ma jiné oblečení atd? Live jsem použil poprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Jj gears je po multáku úplně jinej styl, já mam dvojku a tam je to ještě horší (těžší). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 tu je : Pěkně si to natočil, jen se u toho tváříš jako CML:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Taky jsem včera koupil novou konzoli s touto hrou a nějak mě to nenadchlo. Navíc přes live mi to prijde docela těžké někoho zabít. Člověk střílí jak blbej a vetsinou nic. Jinak jak to, že někdo ma jiné oblečení atd? Live jsem použil poprvé Gearsy jsou opravdu hodně specifický a nemůžeš chtít po pár minutách hraní být king. Mě trvá rozehrání takových 10-15 her až to začně být trochu lepší , ale podotíkám jen trochu. A jak tu někdo psal , buď rád že jsi nehrál dvojky , to teprve byl problém někoho zabít. A když už jsme u toho , tak chci založit vlákno k GOW3 MP technice hraní a triky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Kdyz nad tim tak premyslim tak dve nejvetsti xboxovske exkluzivity, GoW a Halo, maji oboje velmi specificky multak ktery je, napriklad oproti takovym CoDum (:)), velmi tezzce pristupny, za to se ti ale rozhodne odmeni slusnou porci zabavy, jen to chce dat tomu cas. Ja osobne mel s GoW velke problemy, kdyz jsem to hral poprve, tak jsem si rikal, co na tom vsichni maji a moc me to nebavilo, plne jsem tomu propadl az v hrani splitscreen coopu z kamosem.......a tak ted musim cekat do zitrka, nez rozehraju kampan :( Jinak umberto, skvely napad, vim ze tam bude hodne technik na ktere treba dbat a treba me by to opravdu pomohlo A pozor, GoW3 si v japonskem magazinu famitsu vysloužil neuveritelnych 10/10/9/10, jak malo chybelo k legendarni 40., ale tu preci jen tak nerozdavaji, takze i 39. je obrovsky uspech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 já už sem se dneska konečně dostal na poštu, takže to teď instnu a zkusím zahrát sakra jak se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.