rockyzz Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Tak jsem se po pár zhlednutých videiích rozhodl že si tuhle pecku taky koupim, ráno jsem objednával limitku z alzy tak jí tu snad zejtra budu mít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Tak jsem se po pár zhlednutých videiích rozhodl že si tuhle pecku taky koupim, ráno jsem objednával limitku z alzy tak jí tu snad zejtra budu mít :) chybu podle mě rozhodně neuděláš:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Chybu udelal leda v tom, ze mu to tak trvalo....ale ta limitka je fakt krasna, to si uzijes rocky, hlavne kdyz se vystavi tak vypada krasne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 já jsem ji nakonec zrušil a nechal jem si hru co jsem měl u konzole:-) jo a ještě když se otevírá mechanika , tak to má zvuk jako když řežeš motorovkou na lancerovi:-) to pěkně vychytali tuhle edici slimka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Libovy :) A neni tam i vic zvuku? Nekde jsem cetl, ze jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Ahoj potreboval bych prosim poradit jak mam provest popravu retro lancerem jak ho polechta ostrim nejprve v brise a pak na krku, protoze ta nema chybu. Y mu bud nafackuje nebo na nej slapne a B mi to taky nejde. Diky za radu Nick: Frantiskov z kazdou zbrani musiš nejprve udělat daný počet kilu s retro lancerem to je 200 a potom můžeš provést popravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Libovy :) A neni tam i vic zvuku? Nekde jsem cetl, ze jo... to ti čoveče nevím ...jsem ještě nezkoušel, možná to bude v nastavení konzole u mechaniky??? zkusím pohledat, ale i tak je to fajne:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 lidi poradte me prosim nejakej link na koupi Gears of War 3..ted jsem byl ve trech obchodech a vsude 1399,- jdu ted surfovat a hledat ja jen jestli nemate nejakej tip dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedeR1505 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 http://xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=750 nebo tohle http://www.megahry.eu/gears-of-war-3-xbox-360/ sice nepatrné rozdíly, ale je to levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB124 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 http://sk.aukro.cz/gears-of-war-3-nova-na-xbox-360-i1831019692.html tady je uplně nová:-) http://sk.aukro.cz/xbox-360-gears-of-war-3-i1833615001.html a tady rozbalená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 lidi poradte me prosim nejakej link na koupi Gears of War 3..ted jsem byl ve trech obchodech a vsude 1399,- jdu ted surfovat a hledat ja jen jestli nemate nejakej tip dikec na www.originalky.cz je za n+jákých 999kč nová. to jde ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Já sám uvažuju o limitovaný edici xboxu gears 3, ale spíš vemu MW3 consoly (kterou veme mimochodem i můj kámoš), né kvůli hře, ale ten design je úžasnej. Jinak chybu neúdělám to je mi jasné, ale GoW2 mě nějak nechytil, singl ok ale multák mi přišel těžkej, než tam vůbec někoho zabiješ tvl... Četl jsem že u GoW3 je to mnohem jednoduší a rychlejší, je to pravda ne? :D Jinak Berbi86, mrkni na alzu, tam mají za 1450, ale limitovku, to je podle mě hodně dobré. Co se týče epic edice, mají tady někdo? Popř. kde a za kolik jí koupil? Já jí nemohl v česku nikde najít, a hrozně rád bych si koupil třeba i samotnou tu figurku Marcuse :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 >> delete pls, omylem doublepost << Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 rocky neříkals že sis ji ráno objednal z alzy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 No vždyt jo. :) Ale jako Gears Of War 3 Limitku, ne GoW3 Console :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 jj a MW3 konzole se dá sehnat kde ? (odkaz a jak vypadá) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Zatím jsem jí nikde v ČR na prodej neviděl. Každopádně máš ode mě PM, at už tu nespamujeme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Já sám uvažuju o limitovaný edici xboxu gears 3, ale spíš vemu MW3 consoly (kterou veme mimochodem i můj kámoš), né kvůli hře, ale ten design je úžasnej.Jinak chybu neúdělám to je mi jasné, ale GoW2 mě nějak nechytil, singl ok ale multák mi přišel těžkej, než tam vůbec někoho zabiješ tvl... Četl jsem že u GoW3 je to mnohem jednoduší a rychlejší, je to pravda ne? :D Jinak Berbi86, mrkni na alzu, tam mají za 1450, ale limitovku, to je podle mě hodně dobré. Co se týče epic edice, mají tady někdo? Popř. kde a za kolik jí koupil? Já jí nemohl v česku nikde najít, a hrozně rád bych si koupil třeba i samotnou tu figurku Marcuse :) http://www.svetkomiksu.cz/gears-of-war-marcus-fenix-12 tadyk mas postavicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Blééé to je hnus, já chci tuhle z epic edice: http://ilvideogioco.files.wordpress.com/2011/05/gears-of-war-3-epic-edition-e1305558746192.jpg?w=600&h=400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Já sám uvažuju o limitovaný edici xboxu gears 3, ale spíš vemu MW3 consoly (kterou veme mimochodem i můj kámoš), né kvůli hře, ale ten design je úžasnej.Jinak chybu neúdělám to je mi jasné, ale GoW2 mě nějak nechytil, singl ok ale multák mi přišel těžkej, než tam vůbec někoho zabiješ tvl... Četl jsem že u GoW3 je to mnohem jednoduší a rychlejší, je to pravda ne? :D Jinak Berbi86, mrkni na alzu, tam mají za 1450, ale limitovku, to je podle mě hodně dobré. Co se týče epic edice, mají tady někdo? Popř. kde a za kolik jí koupil? Já jí nemohl v česku nikde najít, a hrozně rád bych si koupil třeba i samotnou tu figurku Marcuse :) MP v GOW3 je na tom trochu líp, nemůžu říct jednodušší ale spíše líp odladěné, takže nečekej že to bude jiný , na začátek stejné jako v GOW2, musíš to překonat a potom tě to nepustí. Jo a doporučuju všem si v nastavení změnit rychlost otáčení postavy, je to o zviku ale potom v soubojích tělo na tělo je to obrovskej rozdíl a výhoda:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Blééé to je hnus, já chci tuhle z epic edice: http://ilvideogioco.files.wordpress.com/2011/05/gears-of-war-3-epic-edition-e1305558746192.jpg?w=600&h=400 jo tak ta je hoodne dobra:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Tak jsem po dlouhé době z nedočkavosti na GoW3 zapl GoW2 a hned je vše lepší, asi skilleři odešli na GoW3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Dáte někdo hordu? Po několika pokusech, kdy hra skončila po pár vlnách, bych si rád pořádně zahrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 jsem ze singlu nadšenej, jestli je aspoň z poloviny jednička a dvojka tak dobrá tak jí musím mít, jen co dohraju singl pustím se do mulťáku nechci spoilovat ale dost se mi líbilo když začal hrát song od Bryana Ademse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 ¨Bryan Adams v GoW? WTF? :D :D :D Jsem na to zvedavy, zitra k tomu snad konecne zasednu s kamosem a dame coop, jen me stve zeto asi nestihnem dohrat, takze buh vi kdy budu mit single za sebou....zatim konecne dohanim manko prvniho dilu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.